woensdag 27 mei 2009

De laatste voor vandaag

Ook de derde kaart die vandaag af moest zijn, is nu af. Helaas zijn de stempelafdrukjes niet helemaal goed gelukt, maar daar was niks meer aan te doen. Soms zijn de dingen zoals ze zijn. Ik ga de kaarten nu op de post doen. Als het goed is, zijn ze dan morgen bij de ontvangers.

De tweede kaart van vandaag

Bedankkaartje

Er "moeten" vandaag 3 bedankkaartjes de deur uit en ik heb heel wat ideeen voor lay-outs, dus dat wordt hard werken vandaag. Dit is het eerste kaartje:

zaterdag 23 mei 2009

Cadeaudoosjes en cadeautasje

Eigenlijk ben ik al twee dagen aan een lay-out bezig, maar ik had geen zin om die vandaag af te maken. Ik ben cadeaudoosjes aan het maken geweest. En ook één cadeautasje.

vrijdag 22 mei 2009

Een nieuw vogeltje

Sinds een uur of drie geleden heeft Pippi er een nieuw vriendje (hopen we!) bij; hij heet Kiwi. En daarmee heb ik er natuurlijk weer een nieuw 'scrapobject' bij, haha. Hier alvast wat eerste foto's:

woensdag 20 mei 2009

Nog meer kaartjes

Wij hebben heel wat jarigen in onze omgeving de komende tijd. Daarom ben ik maar flink wat kaartjes aan het maken. Gisteravond heb ik deze nog gemaakt. Ze lijken erg op elkaar, maar dat geeft niet...toch. Simpel, maar toch wel leuk (vind ik zelf). Het papier is van Basic Grey.

dinsdag 19 mei 2009

Nog een kaartje

Kaartje

Wat was het moeilijk om dit kaartje goed en mooi op de foto te krijgen! Ik vind zelf dat het nog niet gelukt is, maar ik krijg het echt niet beter. Heb al van alles geprobeerd; met flilts, zonder flits, aan de voorkant van het huis en aan de achterkant, in de zon, in de schaduw, verschillende kleuren achtergrond. Je kunt het zo gek niet bedenken. De kaart zelf is groen-blauw van kleur en er zit een parelmoerlaagje over. De vierkantjes zijn ook groen-blauw. (de eerste foto is te blauw, de tweede foto te groen. Op de tweede foto is bovenaan wel het parelmoerlaagje te zien). De gekleurde cadeautjes zijn voorzien van een laagje paperglaze (die tip kreeg ik laatst van Marianne)

zondag 17 mei 2009

Karlstad

Dit is weer een lay-out voor mijn scandinavie-album. Ik vond vooral het werken met de Invisible-letters van Heidi Swapp (titel Karlstad) zo geweldig!

maandag 11 mei 2009

Stempelboekje

Ik vind het wel belangrijk dat mijn scrapspulletjes netjes opgeruimd en praktisch opgeborgen zijn. Zoals je een tijd terug al in mijn slideshow hebt kunnen zien, heb ik daar (met de hulp van mijn moeder) een systeem voor kunnen bedenken waar ik erg tevreden mee ben. Nu liep ik alleen nog tegen het feit aan dat ik soms even niet weet wat ik precies wil gaan maken of hoe ik een kaart of lay-out af wil werken. Stempels kunnen dan uitkomst bieden, maar om nou elke keer in die bak stempels te moeten graaien en zoeken....dat was het toch ook niet. Dus ook daar heb ik iets op bedacht, namelijk dit stempelboekje. In een klein, maar handig boekje, staan alle stempels die ik heb, een keer afgedrukt. Ik kan er snel doorheen bladeren en op die manier snel een keuze maken welke stempel ik wil gebruiken.

Moederdagkaart

Deze kaart kon ik natuurlijk nog niet eerder plaatsen, want ik weet dat mijn lieve moeder trouw op mijn blog kijkt wat ik allemaal gemaakt heb...

donderdag 7 mei 2009

Kaartje

Vanmiddag heb ik me heerlijk uit zitten leven op het maken van een kaartje met één van mijn nieuwe stempels en de cuttlebug. Het idee voor dit kaartje heb ik gezien in Booordevol!, een blad dat uitgegeven wordt door Pipoos.

zondag 3 mei 2009

Mobiele eenheid, MET glimmermist

Dit is dus de lay-out die in eerste instantie helemaal mislukt was vanwege het fout uitpakken van de glimmermist. Ik ben helemaal opnieuw begonnen en dit is het resultaat.

vrijdag 1 mei 2009

Glimmermistfoutje

Nou, ik was bezig aan een leuke lay-out, maar toen... ging het helemaal mis met de glimmer-mist. (zelfs nadat ik enkele keren had proef-gesprayed). Heel jammer, want het is echt niet zoals ik het wil, en kan het ook niet meer maken zoals ik wil. Ik ga dus helemaal opnieuw beginnen, maar niet zo lang het dit mooie weer is, haha. Misschien ga ik zelfs eerst wel weer wat andere lay-outs (af)maken. Even afwachten dus...