donderdag 30 juli 2009

Kaartje voor een van mijn bloglezers

Dit kaartje heb ik net gemaakt voor één van mijn bloglezers. Ik ga het zo meteen nog op de post doen, dus met een beetje geluk heeft de gelukkige dit kaartje morgen in huis. Als basis heb ik een oranje kaart gebruikt. Daarop een vierkant van de achterkant van het Bo Bunny Alissa Twirls papier. De panda is afgerukt met zwarte inkt op oranje cardstock. Daarna ben ik met een witte opaque-pen langs de zwarte swirls afgegaan.

Kaart van Bo-Bunny-papier

Voor het maken van deze kaart ben ik geinspireerd door Anja, die laatst een soortgelijke kaart gemaakt heeft van dit papier.

maandag 27 juli 2009

'Nieuw speelgoed' als wedstrijdinzending bij Romy

Helaas hebben we flink wat problemen met internet. Gisteren had ik deze LO al klaar, maar zonder internet kan ik hem natuurlijk ook niet plaatsen. Eigenlijk had ik mezelf voorgenomen eerst een LO te maken van Kiwi, ons 'nieuwe vogeltje'. Maar deze foto's van Pippi lagen al zo lang te wachten op een mooie LO, dat ik toch maar eerst deze afgemaakt heb. Zelf vind ik vooral de tweede foto (vanaf links gezien) erg leuk! Met deze LO doe ik ook mee aan een hele leuke wedstrijd, georganiseerd door Romy Het papier is van DoodlebugDesign

woensdag 22 juli 2009

Sneak

Het is me niet gelukt om de lay-out die ik vandaag af wilde maken daadwerkelijk helemaal af te maken. Daarom hierbij alvast een sneakje... Voor mezelf een redelijke uitdaging; ruitjes, stippels en streepjes gebruikt in één LO! Verder ook eyelets, stickles en nestabilities. Ik hoop de lay-out snel helemaal klaar te hebben en te kunnen plaatsen! Nog eventjes geduld...

Het kan niet op!

Nou nou, is dat wat! Na mijn vorige award, heb ik nu alweer 3 awards gekregen en wel van Lean en Romy. Dank jullie wel! Ik zou zo even niet weten aan wie ik ze door wil geven, dus bij deze nodig ik al mijn bloglezers uit om zich vrij te voelen om deze awards in ontvangst te nemen. Verder hoop ik vandaag een LO te plaatsen (werd weer eens tijd he) en misschien ook nog wel een kaartje.