vrijdag 31 januari 2014

Maandcollage januari 2014

De eerste maand van 2014 zit er alweer op. Wat gaat het toch snel. Er zijn deze maand 8 creaties uit mijn handen gekomen; 1 layout, 5 kerstkaartjes en 2 gewone kaarten:


zondag 26 januari 2014

1 kaart - 2 challenges

Deze keer weer eens een kaartje wat ik gemaakt heb door twee challenges te combineren, namelijk Dutch Card Lovers en Cards & Scrap.


Veel uitleg heeft dit kaartje niet nodig denk ik ;-)
Leuk detail vind ik zelf wel het sentimentje wat ik in twee kleuren gestempeld heb. 


donderdag 23 januari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 4

Donderdag alweer, en alweer de 4e week dit jaar met een kerstkaart op donderdag en dat allemaal dankzij Yvonne's 52 weeks of Christmas. Ik heb deze keer een kaart gelift van Terry.



De ster (van Stampin'Up) heb ik gestempeld met embossinginkt om er vervolgens goud embossingpoeder overheen te kunnen strooien en te verhitten. De spatten rondom komen van een stempel uit de set Gorgeous Grunge, ook van SU en ook met embossingpoeder gemaakt. Het sentiment is ook uit een set van SU. Als laatste voegde ik nog wat plakpareltjes toe om het geheel net wat meer af te maken.






donderdag 16 januari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 3

Jaja, ook vandaag ben ik weer van de partij bij Yvonne's 52 weeks of Christmas en wel met dit kaartje:





Ik heb gebruik gemaakt van een 'oude sketch' van Freshly Made Sketches die ik eens op mijn computer opgeslagen had. Het dessinpapier en de sterpons zijn van Stampin'Up.


donderdag 9 januari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 2

Vorige week ben ik meteen mee van start gegaan met Yvonne's 52 weeks of Christmas. Vandaag ben ik er weer. Vorige week een kaart met gematte laagjes en blauw als hoofdkleur; dat herhaal ik vandaag nog maar eens.




De kaart is gelift van Rita Wright. Ik had graag wat kleinere plakpareltjes willen gebruiken, maar die waren helaas op.


zondag 5 januari 2014

Layout voor SU-per Challenges #22

Op het blog van SU-per Challenges zijn vaak leuke uitdagingen te vinden. Het lukt me wegens tijdgebrek echter meestal niet om mee te doen. Maar...deze keer wel. Dessinpapier moet centraal staan deze keer. Ik ben aan de slag gegaan met een layout waarop ik hexagons gestanst heb uit dessinpapier van Stampin' Up. Ook heb ik de foto gemat op dessinpapier van SU:




Verder zie je op de layout nog washitape terug (ook van SU) die ik bewust aan beide kanten schuin opgeplakt heb. Geeft wel een leuk effect vind ik. En met de SU stempelset Gorgeous Grunge heb ik rondom de foto nog wat spats gemaakt. Zien jullie ook de stukjes doilies onder de foto vandaan komen?

Eén van mijn scrapvoornemens voor 2014 was om vaker een journaling op mijn layout te plaatsen. Dat heb ik nu gedaan in de vorm van een gedichtje aan onze dochter. De titel op de layout, dient tevens als titel voor het gedichtje.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Fijne zondag allemaal!

zaterdag 4 januari 2014

Challenge #35 CFC: Chevrons

De eerste zaterdag van 2014, de eerste challenge van 2014 bij Crazy for CAS. Deze keer vragen we jullie om een CAS creatie te maken waarbij je chevrons (zigzag) gebruikt.  Dit is mijn DT voorbeeld:


Wit cardstock, kraft cardstock, blauw cardstock. Een stempel uit de SU set Oh Hello en een sentiment uit de set Nederlandse sentimenten van Stampin' Up. Tot slot nog twee plakpareltjes.

donderdag 2 januari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 1

Een beetje gek is het wel: een Kerstkaart maken en plaatsen op 2 januari. Maar… in 2013 stroomde ik wat later in bij Yvonne's 52 weeks of Christmas. Dit jaar wil ik er vanaf het begin bij zijn. Het geeft geen stress aan het einde van het jaar om mijn stapel zelf gemaakte kerstkaartjes op tijd af te hebben. En het is zo leuk om gezellig mee te doen, dus vandaar is hier vandaag mijn eerste kerstkaart van 2014 te zien, haha:


De basis is een stuk blauw cardstock van Stampin'Up. Daarop kraft cardstock en daarop een laagje wit cardstock. Met behulp van de Stamp-a-ma-jig stempelde ik een aantal keren met een stempel uit de set Oh Hello. Ik eindigde met het maken van een sentimentje. 

Ik zie op de foto een vlek aan de bovenkant zitten. Ik heb de kaart net nog eens goed bekeken, maar daar is die vlek toch echt niet te zien hoor. Ik zal mijn cameralens eens schoonmaken.


Neem de badge mee voor op je eigen blog!

Challenges:

woensdag 1 januari 2014

Gelukkig Nieuwjaar

Graag start ik dit nieuwe blogjaar op, met een kaart voor alle lezers van mijn blog:


Het is zo niet goed te zien, maar ik gebruikte de Stylish Stripes embossingfolder (klik eventueel op de foto voor een vergroting) van Stampin'Up. Deze is echt zo mooi! Tussen de geëmbosste strepen, plakte ik wat strookjes washitape. Tot slot nog een sentiment. 

Morgen ben ik er alweer met een eerste Kerstkaart van 2014. Dat klinkt raar he. Maar ik ga lekker verder waar ik gebleven was met de challenge van Yvonne's 52 weeks of Christmas.