donderdag 13 februari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 7

Het gaat lekker met mijn Kerstkaartjes voor Yvonne's 52 weeks of Christmas. Week 7 alweer. Ik heb weer lekker veel materialen van Stampin' Up op mijn kaartje gebruikt:


Dessinpapier en Kerstbalstempel zijn van SU. De kerstbal heb ik met zilverkleurig embossingpoeder gemaakt, net als het sentiment (KaiserCraft). Ook heb ik zilverkleurig dik papier gebruikt om te matten. Het dessinpapier bevat ook zilverkleurige streepjes. Door alle blingbling was het maken van een goede foto een beetje lastig. De kerstbal is opgehangen aan een stukje lint van SU. Met dat zelfde lint heb ik het stukje papier waarop het sentimentje zit ook gemat. 

Bedankt weer voor jullie reacties. Ze zijn altijd zo leuk om te lezen! Leuk dat het werk waar ik zelf zoveel plezier aan beleef, ook door anderen gewaardeerd wordt. 

donderdag 6 februari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 6

Vorige week moest ik even overslaan, maar vandaag ben ik er weer voor Yvonne's 52 weeks of Christmas. Deze week heb ik weer een kerstkaartje gelift, en wel van het blog 'Das Kartenchaos'. Het idee voor deze kaart zag ik daar lang geleden eens voorbij komen.




Dessinpapier en sentiment zijn van Stampin'Up. De prachtige stans is van MemoryBox. Ik vind het wel wat hebben zo.


zaterdag 1 februari 2014

Challenge #37 CFC: inspiratiefoto

We starten weer met een nieuwe challenge bij CFC. We hebben een inspiratiefoto uitgezocht. Met veel plezier heb ik er een voorbeeldkaart mee gemaakt, maar oh wat was het ellendig om een goede foto te krijgen. Ik ben dan ook wel tevreden over de kaart, maar niet tevreden over de foto. Daarom ook een collage, in de hoop dat jullie de kaart daarop wat beter kunnen bekijken. Ik denk echter dat je echt even op de foto's moet klikken om het goed te kunnen zien.



Uit papier van Bo Bunny heb ik met een Martha Stewart pons 3 harten geponst. Deze heb ik verhoogd opgeplakt. Boven en onder de harten heb ik geëmbosste strepen gemaakt. Deze keer dus geen Stampin'Up op mijn kaart. Of toch..... jawel....het sentimentje is uit de set Nederlandse teksten van SU en gezet met een SU Marker ;-) 

Kijk vooral even op het blog van CFC voor de inspiratiefoto en de prachtige andere voorbeelden van team Geel.