dinsdag 27 mei 2014

Ballonkaart met foutjes

Afgelopen zaterdag lanceerden we bij Crazy for CAS weer een nieuwe challenge, namelijk 'ballonnen'. Ik liet toen al een kaart en tag in dezelfde stijl zien. Maar...ik had nog meer inspiratie. Het is echter een kaart vol foutjes geworden. Toch plaats ik hem hier. Wellicht halen jullie er inspiratie uit om er wel iets heel moois van te maken en doen jullie ook gezellig mee met de challenge.

 



zaterdag 24 mei 2014

Crazy for CAS Challenge Ballonnen

Zaterdagochtend 8:00 uur en dus weer tijd voor een nieuwe challenge bij Crazy for CAS. We vragen jullie deze keer om 'iets te doen' met ballonnen. Ik maakte een kaartje en tag in dezelfde stijl en kleur met vrijwel dezelfde materialen. Door gebrek aan materialen i.v.m. verhuizing, zit er geen touwtje meer door de tag.



dinsdag 13 mei 2014

Layout: puzzelen


Ondanks dat we nu in een tijdelijke woning zitten, ik zwanger ben en mijn buik echt al heeeeel dik is, ik weinig scrapmateriaal meegenomen heb, wij zonder internet zitten en ik het ook nog een superdruk heb, is het me gelukt om weer eens een layout te maken en hier te plaatsen. Hij is gemaakt op wit cardstock, en zo te zien is de witte vierkante basis slecht zichtbaar.

Ik heb gewerkt met dessinpapier in de kleuren die ook in de foto zitten. Alle DP is van Stampin Up. En het gegolfde randje in de blauwe strookjes, zie je ook weer terug als gegolfd randje op de puzzel op de foto.



Hier ook nog een detailfoto. Ik heb achter de foto's en achter het dessinpapier spetters gestempeld (set Gorgeous Grunge van Stampin Up). Moeilijk zichtbaar maar ze zitten er echt en voegen echt iets toe aan de layout! Verder is de layout afgewerkt met een titel (gemaakt met stansjes van MemoryBox) en plakparels. 

Ik bekijk jullie blogs als ik 'extern' ben nog steeds hoor! Maar helaas lukt het me dan niet om ook nog reacties achter te laten. Zo heb ik echt wel gelezen Yvonne dat je bent gestopt met de 52 weeks Christmas! Jammer maar begrijpelijk. En Maia; jij nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

24 mei ben ik terug met een inspiratiekaart én tag voor een nieuwe challenge bij CFC. Komen jullie dan ook weer even kijken?