zondag 28 juni 2015

Triple Time Stamping

Goedemorgen.
Laatst gaf ik een hele gezellige workshop met de Triple Time Stamping techniek. Omdat ik tijdens mijn workshops het liefst meer dan 1 voorbeeld laat zien, ging ik vooraf zelf ook nog even aan de slag, en wel met de nieuwe kleuren cardstock en inkt Watermelon Wonder en Tip Top Taupe.





- Stempelset: Papillon Potpourri
- Labeltje: Curvy Keepsake Box Thinlits Dies
- Bakerstwine

Erg tevreden over het resultaat, al zeg ik het zelf.

Als jij ook een keer zo'n leuke en gezellige workshop wilt, neem dan vrijblijvend contact met me op om het samen te hebben over de mogelijkheden. 

vrijdag 26 juni 2015

Oud en Nieuw

Stampin' Up! bestellen: 2 juli

Workshops: 
Tijdens de zomervakantie doe ik alleen workshops op verzoek. 
Binnenkort publiceer ik mijn workshop-programma voor het najaar. 

Zo nu en dan is het toch ook nog wel eens fijn om ook nog wat producten uit de oude catalogus te gebruiken. (Ook die moeten immers eens opgemaakt worden). Bij het maken van dit geschenkzakje heb ik gebruik gemaakt van zowel producten uit de oude als de nieuw catalogus:



Nieuw:
- Gift Bag Punchboard
- Stempelset Stamp a Bag (voor de strepen en halve cirkels)
- Triple Banner Punch

Oud:
- Birthday Bash dessinpapier
- Stempelset Sassy Salutations (voor het sentiment) (loopt door in nieuwe catalogus!)

woensdag 24 juni 2015

In the spotlight: Nieuwe Hostess Stempelset

Bij het uitkomen van de nieuwe catalogus begin deze maand, zijn natuurlijk ook weer nieuwe hostess-sets uitgekomen. Vandaag wil ik één (en stiekem zijn het er 2) van die sets In the Spotlight zetten, namelijk:

Happy Birthday, Everyone

oftewel:

Er is er één jarig, hoera, hoera!

Want...deze set is zowel in het Engels als in het Nederlands verkrijgbaar, is dat niet geweldig?! En ik kan je zeggen; ze zijn echt leuk! Ik mocht er al eens mee werken, en je hebt mijn creaties de afgelopen weken hier al voorbij zien komen. Kijk je (nogmaals) mee wat ik er zoal gemaakt heb?










Ik heb nu steeds dezelfde stempel gebruikt, maar de set heeft nog veel meer hele mooie teksten:

 


Wat moet je doen om ook in het bezit van deze set te komen?
Regel een clubje enthousiaste deelnemers en ben gastvrouw tijdens een party / workshop. De inhoud en het niveau daarvan kunnen we samen afstemmen. Bijna alles is mogelijk; kaarten, scrapbook layouts, ProjectLife, geschenkverpakkingen, etc., etc.  Creatief zijn is echt geen must, enthousiast zijn wel. We maken er vooral een gezellig dagdeel van en aan het einde van de party / workshop gaat iedereen met een of meerdere leuke eindresultaten naar huis! Bestellen de deelnemers (inclusief jij zelf) tijdens of meteen na de workshop voor minimaal €200, dan kun jij als gastvrouw de stempelset voor maar €10,00 mee bestellen. Je kiest zelf of je de Engelse of Nederlandse variant wilt hebben. Je snapt...hoe meer deelnemers, hoe groter de kans dat je deze set mee kunt bestellen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie: stampinadventures@outlook.com

dinsdag 23 juni 2015

Bedankkaartje huwelijk


Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

Workshop Project Life: datum in overleg

Enige tijd geleden vroeg de dame van een pasgetrouwd stel me of ik samen met haar wat bedankkaartjes voor hun bruiloft wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat!




Natuurlijk vergat ik weer foto's te maken van het resultaat, maar gelukkig wilde de kersverse bruid dat later nog wel even voor me doen.

We werkten met cardstock en inkt in de kleur Elegant Eggplant. De gestempelde hartjes komen uit de set Groovy Love en zijn met Stampin' Dimensionals verhoogd vastgeplakt. Het sentiment stempelden we weer met een stempel uit de Nederlandstalige K.J.E.G. -set. Aan de binnenkant maakten we met witte inkt een sierlijke afdruk uit de set Hello Life. En er werd een foto van de mooie dag in gelijmd. 


zaterdag 20 juni 2015

Vrolijke verjaardagskaartjes

Stampin' Up! bestellen: 2 juli

Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

Workshop Project Life: Datum in overleg

Echt...ik ben zo blij met de nieuwe Stampin' Up! catalogus! Er zijn genoeg mooie, vertrouwde producten meegegaan van de oude naar de nieuwe, en er zijn veel prachtige nieuwe producten bijgekomen.

Op onderstaande kaartjes combineerde ik de vertrouwde en populaire stempelset Perpetual Birthday Calendar met een nieuwe (hostess)set genaamd Happy Birthday Everyone / Er is er één jarig hoera, hoera.



Ik heb op beide kaartjes gebruik gemaakt van de ik denk inmiddels wel bekende post-it techniek. Daarmee creëer je op simpele wijze de leuke border rondom je kaart.



Het grote sentiment in het midden, is op beide kaarten uit dezelfde stempelset, maar op de bovenste kaart heb ik de Engelse set gebruikt en op de onderste kaart de Nederlandse set.

Op de bovenste kaart heb ik tevens nog een andere techniek toegepast, namelijk de afstempel-techniek. Ik heb slechts met 1 kleur gewerkt, maar door je stempel niet na iedere afdruk opnieuw in te inkten, ontstaan verschillende kleurnuances.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de kaarten nog te matten op gekleurd cardstock. Daarmee krijgen ze iets meer 'body'. Ook dat wil ik jullie graag laten zien:



Wil jij ook eens een van deze technieken leren en / of met deze stempelsets werken? Neem vrijblijvend contact met me op voor een workshop.

donderdag 18 juni 2015

2 snelle kaartjes

Vandaag kan ik twee snelle kaartjes laten zien. Eigenlijk creëerde ik met het 'restmateriaal' van het ene kaartje simpelweg het andere kaartje. Een zogenaamde positieve en negatieve kant:



Ik ben helemaal weg van deze leuke nieuwe washitape!

Nadat ik dacht dat ik klaar was en de kaartjes nog eens goed bekeek, zag ik dat ze eigenlijk toch nog niet helemaal af waren. De vlinders moesten nog voelsprietjes krijgen en ik miste iets. Na lang stoeien maakte ik er uiteindelijk dit van:



Gebruikte materialen:
- Cardstock: Whisper White
- Washitape: Cherry on Top
- Thinlits: Butterflies, Hello You
- Overig: Blossom Accents, Stampin' Dimensionals, TomBow Multi Liquide Glue

Challenge:
- CAS Colours and Sketches

woensdag 17 juni 2015

Leuke blogpost vandaag met Dotted Lace Trim In the Spotlight

Stampin' Up! bestellen: 17 juni (vandaag dus!)

Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

Workshop Project Life: in overleg

Dotted Lace Trim, dat is de naam van het werkelijk schitterende nieuwe lint dat Stampin' Up bij het uitkomen van de nieuwe catalogus op de markt heeft gebracht. Het is verkrijgbaar in de 5 nieuwe kleuren.

Echt, ik ben geen persoon voor lint en kant, maar dit... dit is echt zo mooi! En het werkt zo fijn. Ik heb er al dankbaar gebruik van gemaakt:


De label hierboven maakte ik als voorbeeld Make & Take voor klanten die op de lanceringsparty van de nieuwe catalogus kwamen.  





En dan nu...
Weet je nog dat ik vorige week een kaart liet zien met de stempelset Build a Birthday en dat ik toen zei dat er nog een leuk detail op verwerkt zat? Daar komt-ie dan...:

De golfjes die aan 1 zijde van het lint zitten, matchen precies met de taartschaal-stempel van Build a Birthday! Om je te laten zien wat ik bedoel; heb ik er een voorbeeld mee gemaakt:

Dit is de stempelset Build a Birthday:



Dit is een foto van het lint:



En dit is er mogelijk als je de stempel en het lint combineert:


Klik vooral even op de foto hierboven voor een vergroting en kijk hoe het lint precies op de taartschaal past. Het effect is reuze, geloof me! Zoveel mooier dan alleen een stempelafdruk!

Vandaag doe ik nog een nieuwe bestelling de deur uit. Wil jij dit lint of een ander product ook mee bestellen? Mail me en je kunt er binnenkort ook mee aan de slag!

maandag 15 juni 2015

Bokeh-techniek

Helemaal hot op dit moment is de bokeh-techniek en ook ik ging er nog eens mee aan de slag. Wat is het leuk om te doen zeg en wat kun je er veel moois mee maken! Laatst zagen jullie al mijn cadeaubonnen die ik met deze techniek maakte. Vandaag heb ik een ander kaartje met de bokeh techniek om te laten zien:




Stempels: Kinda Eclectic, Four Frames, Embellished Events (sentiment). De laatste twee sets zijn retired.

Wat later plakte ik ook nog twee uitgeponste vlinders op de kaart voor iets meer diepte. Maar daar vergat ik een foto van te maken en inmiddels is de kaart verzonden. Denken jullie de vlinders erbij?

Binnenkort een workshop met deze techniek. Kom je ook gezellig meedoen? Geef je alvast op!

Ook Femke, onze dochter van 3,5, wilde deze techniek wel eens proberen. Ze had me er mee bezig gezien en had al een paar keer gevraagd of zij het ook mocht doen met haar eigen verf. Daar zeg je toch geen nee tegen?

vrijdag 12 juni 2015

Enkele (mannen)kaartjes

Stampin' Up! bestellen: 17 juni

Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

Workshop Project Life: datum in overleg

Toen ik de nieuwe In Colors Mint Macarone en Tip Top Taupe in mijn handen had, wist ik het meteen: dit is een prachtige kleurencombinatie om samen op 1 creatie te gebruiken. En dus ging ik ermee aan de slag. Ik maakte een drietal vrijwel identieke kaartjes, maar met kleine verschillen in details:






Materialen:
- Cardstock: Mint Macarone, Tip Top Taupe, Whisper White
- Inktpads: Mint Macarone, Tip Top Taupe
- Lint: Dotted Lace Trim, Mint Macarone, Tip Top Taupe
- Stempels: Dotty Angels, Er is er één jarig hoera hoera

Eerlijk is eerlijk (en ik hoorde het Miranda tijdens de Regional in Duiven volgens mij ook al zeggen): ik gebruik niet graag kant, maar dit lint is zooooo fijn en mooi om te werken dat ik voor nu even van mening veranderd ben.

Drie redelijk eenvoudige kaartjes, ook nog wel geschikt voor een man. Mijn voorraad is weer aangevuld.

woensdag 10 juni 2015

In the Spotlight: Stempelset Build a Birthday

Zoals beloofd, ben ik wekelijks weer terug met een artikel In the Spotlight waarbij ik ook steeds enkele voorbeelden laat zien met de verschillende mogelijkheden die de producten hebben. Vandaag In the Spotlight een hele nieuwe stempelset, namelijk:

Build a Birthday

Het leuke is, is dat als je de stempels horizontaal gebruikt, je er een taart mee kunt stempelen. Gebruik je ze verticaal, dan worden het kaarsjes:




Deze set is ook perfect te combineren met leuke washitape, bijvoorbeeld Cherry on Top. Door niet alle taartlaagjes of kaarsjes te stempelen maar juist te vervangen door wahitape, creëer je toch weer een ander effect.

De kaart met de taart heeft trouwens nog een ander heel leuk detail, maar daarover lees je volgende week (op 17 juni) meer op mijn blog...

dinsdag 9 juni 2015

Een kaartje vol nieuwe materialen

Stampin' Up! bestellen: 17 juni

Workshop Triple Time Stamping Techniek: 16 juni
Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

Goedemorgen. Hebben jullie de nieuwe catalogus al gezien? (vraag hem eventueel bij me aan). Er staat zoveel moois in! Afgelopen zondag mocht ik een party geven aan Een leuke en gezellige groep dames en zij gingen al met de nieuwe materialen aan de slag!

Vandaag wil ik jullie dit kaartje laten zien, waarop ik heel wat nieuwe materialen gebruikt heb:



Uit een velletje dessinpapier uit de paperstack Cherry on Top (eerder maakte ik met een ander vel papier uit die paperstack al dit kaartje) sneed ik twee driehoeken die ik vervolgens twee keer matte op bijpassende kleuren cardstock. Mooie kleur he die Watermelon Wonder? Het is 1 van de nieuwe InColors 2015-2017.

De stempel komt uit de hostess-set Happy Birthday Everyone, die tevens als hostess-set in het Nederlands verkrijgbaar is! (zie mijn sidebar voor alle Nederlandstalige sets). De stempel kreeg ik zo goed uitgelijnd door de stamp-a-ma-jig te gebruiken.

De bloemetjes embellishments Blossom Accents zijn ook helemaal nieuw in het assortiment, in de nieuwe In Colors 2015-2017. Als laatste gebruikte ik nog wat Brights Candy Dots.

Wat vinden jullie ervan?
Op verzoek kan dit kaartje (zoals in principe alle kaartjes en projecten die ik hier plaats) ook tijdens een workshop gemaakt worden.

zaterdag 6 juni 2015

Geschenkzakje

Stampin' Up! bestellen: 17 juni

Workshop Triple Time Stamping Techniek: 16 juni
Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

De nieuwe catalogus heeft veel nieuwe producten. Het voordeel van demonstratrice zijn, is dat je de nieuwe producten al eerder dan het verschijnen van de catalogus kunt pre-orderen om op die manier al lekker te experimenteren met alle nieuwe mogelijkheden. Ik pre-orderde onder andere het Gift-bag Punchboard en daarmee heeft Stampin' Up nu 3 verschillende punchboarden: 1) Gift Bag Punchboard, 2) Envelope Punch Board, 3) Gift Box Punch Board.






Leuk he?!
Wat er met de foto's is gebeurd weet ik overigens niet; op mijn computer en in werkelijkheid zijn de kleuren van de bovenste en middelste foto minder hard dan hoe ze er nu uitzien. En de onderste foto is juist weer te flets... het is me een raadsel.

Het dessinpapier is uit de paperstack Cherry on Top.
De bloemetjes maakte ik met de stempelset en bijbehorende pons Petite Petals.
Ook nieuw in de catalogus is de Triple Banner Punch, waarmee je maar liefst 3 verschillende breedtes ' banners'  kunt maken zoals ik met de gele strook deed. Klanten die op 1 van mijn 2 catalogus lanceringsparty's kwamen, hebben deze geweldige pons al eens uitgeprobeerd. De tekst stempelde ik met een stempel uit de Nederlandstalige set K.J.E.G.

Zo gemakkelijk maakte je nog nooit een leuke geschenkverpakking. Het is echt zo gebeurd. Stop er wat lekkers in, of geld, of een cadeaubon en je kunt je cadeau leuk gepresenteerd aanbieden.

woensdag 3 juni 2015

In the Spotlight: De nieuwe Catalogus!

Zoals elke woensdag, ook vandaag weer een product In the Spotlight. Met vandaag wel een heel bijzonder product, namelijk:

De nieuwe catalogus!!

De nieuwe catalogus is uit! Volop genieten van nieuwe kleuren en nieuwe producten. Natuurlijk zijn er ook nog veel vertrouwde producten mee gegaan naar de nieuwe catalogus. Ik heb al enkele wensenlijstjes mogen ontvangen. Laat het me weten als je ook wat mee wilt laten komen en ga als een van de eersten aan de slag met nieuwste producten.

Onderstaand kaartje maakte ik met dessinpapier uit een nieuwe paperstack, genaamd Cherry on Top.


De sluiting van de kaart heb ik gemaakt met mijn favoriete Scalloped Tag Topper Punch. Het sentiment aan de voorkant is gemaakt met de set Celebrate Today.

De binnenkant van zo'n kaart als deze verdient in mijn ogen ook iets en dat deed ik zo:


Ook hier maakte ik dankbaar gebruik van de stempelset Celebrate Today.

Wat vinden jullie ervan?
Op 23 juni geef ik bij mij thuis een workshop in het maken van deze kaart. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Kom je ook gezellig meedoen? Je hebt de keuze uit verschillende kleuren cardstock en dessinpapier. Geef je op via stampinadventures @ outlook . com (zonder spaties)