vrijdag 18 november 2016

Layout met Project-Life kaartjes: Echte schoenen

Is hier zomaar de tweede layout deze week. Heel Clean & Simple.

(klik op de foto voor een vergroting)

De basis is een vel Whisper White cardstock. Daarop heb ik 3 foto's gerangschikt zodat er precies 1 Project-Life kaartje uit de Good Vibes collectie van Stampin' Up! naast en boven paste. Vervolgens ben ik de layout verder af gaan werken met producten uit het Accessory Pack Good Vibes:  alfabet stickers, paperclip, kleine PL kaartje met de spreuk en het labeltje links. Als laatste stempelde ik met een stempel uit de Gorgeous Grunge set linksonder en rechtboven nog in de kleur Smokey Slate, om er vervolgens nog een stukje Designer Washitape in de bijpassende kleur Emerald Envy overheen te plakken. De sequins geven net wat extra's. 

Zoals gezegd... Clean & Simple, maar ik ben er weer tevreden mee.

Houd de komende dagen mijn facebookpagina goed in de gaten, want Stampin' Up! komt met een grote opruiming voor heel veel producten. Daardoor zal ik een extra verzamelbestelling inlassen. 

Fijn weekend!

Challenge:

vrijdag 11 november 2016

Scrapbooklayout met ProjectLife kaartjes

Ondanks dat ik vaker kaartjes en kleine projectjes laat zien, is het liefste wat ik doe toch eigenlijk nog steeds wel layouts maken. Maar dat kost mij nou eenmaal vaak wat meer tijd, dus begin ik er minder snel aan met dat beetje tijd wat ik heb.

Maar...het is weer gelukt! Een variant van gewoon scrapbooking en ProjectLife. In deze blogpost (klik) liet ik ook al eens zo'n variant zien.



Ik maakte deze layout met behulp van de ProjectLife kaartjes uit de set Good Vibes van Stampin' Up! En dan is een layout ineens zo klaar. De kaartjes vormen mijn basis en ik heb er de schoolfoto's van Femke van dit schooljaar op verwerkt.

De spetters zijn gemaakt met een stempel uit de set Swirly bird, in de kleur Night of Navy.
De titel is gestempeld met het Brushwork Alphabet in de kleur Mint Macaron. Het fototoestel vond ik wel toepasselijk op deze layout en komt uit de Pun Intended stempelset. De spetters zijn afkomstig uit de Swirly Bird set.  Alles natuurlijk van Stampin' Up! De smiley's en de sentimentenstempels Say Cheese komen uit eigen voorraad.



Ik ga gauw weer verder aan een volgende layout. Denk dat ik de smaak weer te pakken heb. En oh ja...ik wil dit weekend eigenlijk ook een pepernotenkrans maken. Hopelijk een leuke variant op mijn ballonnenkrans... Druk druk druk dus ;-)

Challenge:
CASology

PS: via mijn facebookpagina stampinadventures komen heel wat Stampin' Up! sets in de verkoop op korte termijn. Kom ook even kijken als je interesse hebt (en likken zou ik ook fijn vinden ;-) )




donderdag 10 november 2016

Ballonkrans

Zo af en toe vind ik het ook heerlijk om op een andere manier creatief bezig te zijn. Zo maakte ik laatst deze ballonnenkrans.


Prima te doen in 1 avondje. Op verzoek kan ook deze krans tijdens een gezellige workshopavond gemaakt worden.

maandag 7 november 2016

Swirl it!

Vandaag kan ik weer een layout laten zien. Blijft toch geweldig leuk om te doen. Ik vond mijn inspiratie bij Cynthia, maar gaf er wel mijn eigen draai aan. Het begin was zo gemaakt, maar de titel en de afwerking, kostte me bloed, zweet en tranen. Ik heb uiteindelijk wel enkele MAANDEN (echt waar!) over deze layout gedaan. Gelukkig kan ik er nu tevreden over zijn!



De achtergrond maakte ik met behulp van de stempelset Swirly Bird en de bijbehorende Swirly Scribbles thinlits. Ik heb de kleuren Pool Party, Marina Mist en Sweet Sugarplum met elkaar gecombineerd.

De titel en ondertitel stempelde ik met het Labeler Alphabet van Stampin' Up! Eg goed te gebruiken op kaartjes, layouts en andere projecten.



Ik werkte de layout af met wat bijpassende knoopjes (ook van Stampin' Up! - maar retired) en plakte daarop met de Finetip Gluepen wat hartjes uit de Simply Created Kit. Het bedeltje met het jaartal komt uit eigen voorraad. Natuurlijk ontbreken de Rhinestones ook niet.

Over de foto plakte ik nog een hart, geponst met de Sweetheart-punch, met daarin een sentiment uit de stempelset Jar of Love.



Tot slot wil ik iedereen bedanken die mijn via mijn Facebook-oproep hebben geholpen om inspiratie voor de titel te vinden! Bedankt voor het meedenken! Nanette van der Veen heeft hiermee een prijsje gewonnen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van al mijn creaties? En van de nieuwtjes rondom Stampin' Up! ? En af en toe kans maken op een prijsje? Like dan ook mijn facebookpagina! (klik op de link)

Tot gauw!

Challenge:
Cards & Scrap