Workshops / Party's

Ben je nog onbekend met Stampin' Up!® en wil je kennis maken met de mogelijkheden van de materialen? Of ben je juist al wel (wat) bekend met Stampin' Up! maar wil je je vaardigheden verder uitbreiden? Of wil je gewoon een gezellige avond (of ochtend of middag) met vriendinnen / collega's / familie? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën? Wil je een bepaalde techniek leren? Alles kan!

Tijdens een workshop maak je kennis met de producten van Stampin' Up! en leer je technieken om de producten optimaal te gebruiken. Ik vertel en laat zien en natuurlijk ga je vooral zelf aan de slag. Geen gestress en geen gehaast. Gewoon enkele gezellige uurtjes waarin je creatief bezig bent, onder het genot van een kopje koffie of thee. Ik zorg ervoor dat je altijd met een leuk eindresultaat naar huis gaat. Geen half afgemaakte creatie. Of je nu ervaren bent of een beginner; een workshop is voor iedereen en de inhoud en het niveau worden altijd vooraf afgestemd. 

Mijn stijl: Clean and Simple.
Ik streef ernaar de kosten voor een workshop laag te houden. In de meeste gevallen zal ik slechts een vergoeding vragen voor het gebruikte materiaal. Prijsopgave altijd vooraf. 

Ik geef workshops bij mij thuis, bij jou thuis of op locatie. Alles is bespreekbaar. Grotere groep? Ook geen probleem!

Eerstvolgende workshop:Geplande workshops:
Klik op de afbeelding voor een vergroting. Waar kun je zoal aan denken?
- basis workshop tools en materiaal
- workshop 1 tool / stempelset uitgelicht
- workshop kaarten maken met Stampin' Up!
- workshop scrapbookpagina (layout) maken
- workshop Project Life
- workshop mini-album maken
- workshop Kerstkaarten maken
- workshop 1 stempel of tool op verschillende manieren gebruikt
- workshop kindertraktaties
- workshop kleine geschenkverpakkingen maken
- je hebt een creatie op mijn blog gezien die je graag wilt maken
- workshop op eigen verzoek
- etc.
- etc.

TIP:
Heb je een geboortekaartje ontvangen en wil je de kersverse feliciteren met een zelfgemaakte kaart geheel afgestemd op het originele geboortekaartje? Ook dat kan! Stuur me een foto van het geboortekaartje en ik zorg dat we aan de slag gaan om een passende creatie te maken! Mijn ervaring is dat dit ALTIJD enorm gewaardeerd wordt!

Een workshop kan in overleg geheel op maat gemaakt worden. Neem vrijblijvend contact met me op via stampinadventures@outlook.com voor meer informatie of om een datum en inhoud af te spreken. 

Tijdens een workshop heb je tevens de mogelijkheid om de catalogus te bekijken en een bestelling te plaatsen.

Geen opmerkingen: