woensdag 5 augustus 2009

Alweer een award

Kijk nou toch eens! Alweer een award! Dank je wel Lean! Ik mag deze award weer doorgeven. Ik vond de manier waarop Lean dat deed wel erg leuk, dus ik doe het ook maar eens op die manier: Marianne; zij was de eerste blogger die een berichtje op mijn blog achterliet EN de eerste die mij een award gaf! Marley; zij is mijn nieuwste en jongste blogfriend Ilonka; zij is vaak zo snel met het plaatsen van een leuke reactie op mijn blog Odetta; zij zorgt op haar blog voor veel inspiratie en nieuwe ideeen, waar je zelf niet zomaar op komt Romy; zij is ook een fantastische scrapper! Corry; zij is ook één van de trouwe bezoekers van mijn blog en maakt zelf hele mooie creaties!

6 opmerkingen:

Ilonka zei

Hoi Marlieke gefeliciteerd met je award. En harstikke bedankt dat ik hem van je krijg. Vind het een eer. Maar ppfff een klus om weer blogs te kiezen . Ik ga mijn best doen.

Groetjes Ilonka

Romy zei

Wat leuk dat je hem aan mij hebt doorgegeven! Heel erg bedankt! Ik hoop hem vanavond op mijn blog te plaatsen.

Marley zei

Marlieke gefeliciteerd met je award en wat geweldig dat je hem aan mij doorgeeft!! Ben er echt super blij mee en ga hem gelijk op mijn blog zetten.. haha helemaal trots!!
Het gaat eigenlijk niet beter, sterker nog; wordt erger met de dag. Zit dus aan de pillen heel de dag en snachts voor het slapen ook want dat lukt ook helemaal niet.. tis allemaal wat.. Maar hier heb je me echt mee opgevrolijkt!
Liefs Marley

Corry zei

Dank je wel voor je award Marlieke, ik ben hier hartstikke blij mee. Ook ben ik meteen volger van je geworden.
Groetjes Corry

Lean zei

Hoi Marlieke je hebt hem verdiend,leuk om te zien dat iedereen het op die manier door geeft.Leek mij wel een leuk idee.Jullie dus ook.Sharon heeft hem ontworpen en was ik dus een van de eerste ontvangers.Leuk om te zien waar deze nu allemaal naar toe gaat.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel hartelijk bedankt voor je award en de lieve woorden. Ik geef hem je van harte voor een gedeelte aan je terug, ha, ha, ha! Zie mijn blog!

Groetjes, Odetta