donderdag 4 februari 2010

Wafels eten

Je kent ze wel: die heerlijke grote wafels! In Dusseldorf heb ik afgelopen zomer samen met mijn broertje van zo'n heerlijke wafel genoten. Dat het eten daarvan niet altijd even makkelijk gaat, is wel aan ons te zien, haha. Deze lay-out was tevens mijn deelname aan Dare #25 van de Dare to use Color Challenge. Ik vond het geen makkelijke kleuren om mee te werken. Om die reden ben ik ook bewust op zoek gegaan naar foto's die bij deze kleurencombi passen. (Meestal weet ik al wel met welke foto's ik wil gaan scrappen en ga ik daar kleuren en materialen bij verzamelen, nu moest het dus even andersom). Omdat de kleren van zowel mijn broertje als mij zelf -toevallig- ook rood-blauw waren, was dat mijn uitgangspunt. Materialen en werkwijze: - De basis is blauw cardstock met afgedrukte bloemen - De foto's zijn uitgestanst met Nestabilities Classic Inverted Scalloped Circles (Large en Small) en vervolgens gemat op rood cardstock, ook met dezelfde Nestabilities uitgestanst. - De titel is gemaakt met het Cuttlebug Alfabet uit rood cardstock, omgetrokken met een witte Opaque-pen. - In de hartjes van de afgedrukte bloemen op het blauwe cardstock, heb ik rode eyelets gemaakt. De bloemen zijn omgetrokken met rode fineliner. - In de bovenhoeken heb ik een lint bevestigd, net als aan de onderkant. - De 4 hoeken zijn afgerond met een hoekpons en de randjes bewerkt met een rood inktblokje.

8 opmerkingen:

Lean zei

gaaf en lekker Ik vind de bloemen en blaadjes aan de linkerkant ook zo mooi gedaan.
gr,Lean.

chantal zei

mooie LO, de kleuren zijn prachtig.
liefs Chantal

Marley zei

Wat een mooie lay out Marlieke, ik vind de kleuren erg mooi.. mooi die bloemen in het papier! de foto's zijn ook erg leuk; de wafels zien er lekker uit! xMarley

Milnie zei

Nu maak je me helemaal verlegen hoor met zo een super enthousiaste en lieve reactie hihihi ;-) ben meteen even langskomen en en zie dat jij ook weer een prachtige LO hebt gemaakt! Vind de vorm van de foto's heel erg leuk zo en de kleuren zijn super!! krijg nu wel helaas heel veel zin in wafels hoor ;-)

Romy zei

Wat een prachtige layout! Leuke vrolijke foto's en die bloemenrank aan de zijkant is echt supermooi.

MadeByMaly zei

Wat mooi Marlieke en wat een mooie kleurcombinatie. Gisteren heb ik zelf wafels gebakken omdat de Cito-toets afgelopen was (we grijpen elke reden voor een feestje aan haha). Ik kwam er gisteren achter dat ik helemaal vergeten was een foto te maken tijdens de workshop...wat jammer.

Lischa zei

wat leuk gedaan zo in die cirkels

Femke ken ik van een scrappersforum,ik ken haar nu denk ik zo ongeveer alweer 4 jaar
Ze zag je reaktie op mijn blog staan,ze zei ik wist niet dat je Marlieke kende.Ik zie haar toevallig morgen weer zegt ze.
Dus toen moest ze de groetjes van me doen :-)

ben benieuwd of je nog over die dag gaat vertellen ,ik kijk nu en dan toch op je blog.Of je nog iets nieuws hebt geplaats.

tot dan

fijn weekend

groetjes jolanda

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wauw, wat een zeer smakelijke lay-out! Mooie kleurencombinatie! En Düsseldorf is altijd heel gezellig om daar naar toe te gaan. Of het nu zomer is of je bezoekt daar de kerstmarkt.