maandag 4 februari 2013

Nog een voorbeeldkaart voor MCSC challenge #13

Goedemorgen, zoals ik afgelopen zaterdag al liet weten, had ik voor de challenge bij MCSC deze maand, twee vrijwel identieke kaartjes gemaakt. Vandaag wil ik jullie graag mij tweede kaartje laten zien:


Dit keer gebruikte ik de vlinderstans van Marianne Design, en verder natuurlijk weer een halve doily, een halve cirkel dessinpapier, een roosje en een sentimentje van KaiserCraft. Net als bij mijn vorige kaart, komt het randje met Stickles niet zo goed en mooi over, maar ja.

Dit zijn de twee kaartjes samen:


Bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat, ik geniet daar elke keer opnieuw weer van.


8 opmerkingen:

Romy zei

Deze is ook erg mooi! Door de vlinder in plaats van het hart krijgt de kaart toh meteen weer een heel andere uitstraling.

scraplouise zei

Deze is ook mooi Marlieke, maar ja ben gek op vlinders!!!!.

gr.LOuise

KarinsArtScrap zei

twee mooie kaarten Marlieke.

groetjes karin

marja zei

Oooh wat een prachtige kaartjes!

Lieve groetjes Marja.

Milnie zei

Ohh wat een heerlijk lieve kaartjes; de pastelkleurtjes maken het helemaal mooi!

mariska zei

Wat een mooie kaartjes zeg! En wat een mooie kleur. Dat mint word helemaal een hype he? Zooo gaaf!
Enne...thanks voor je reactie. Ik ga inderdaad morgen naar de huisarts toe, vandaag kon niet meer. En het kaartje, die had ik gistere al gemaakt met nog een andere. :D Die ga ik van de week eens posten ;)

Liefs Mariska

MadeByMaly zei

Heel erg mooi Marlieke! Ik heb een beetje te weinig tijd gehad om op jou blog te reageren (en op die van anderen) maar ik ga mijn leven weer beteren :))

Je@net zei

Deze is ook mooi, Marlieke!