donderdag 11 juni 2009

Spinnen

Zo, ik ben weer terug op deze aardbodem hoor. En vandaag wel met deze lay-out over...spinnen. Brrrr. Maarten is zo lief geweest om de foto van de spin te maken, zodat ik lekker kon scrappen, haha. De foto van deze lay-out is helaas niet helemaal scherp, maar beter kreeg ik hem niet. Ik denk dat mijn fototoestel het langzaamaan aan het begeven is.

6 opmerkingen:

Romy zei

Dat is nog eens een origineel idee, zo met dat spinnenweb eromheen. Zo valt die grote griezel extra op. Zelf ben ik niet bang voor spinnen, maar als ze echt groot worden, dan ben ook ik liever niet in de buurt:0)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat ontzettend mooi gemaakt, Marlieke!! En hopelijk heeft het therapeutisch gewerkt. Wist je dat er ook spinnenvangdoosjes op een steel bestaan. Aan het doosje zit een schuifdekseltje. Ik ben zelf niet zo bang voor spinnen, mits het maar geen vogelspin is. Groetjes, Odetta.
P.s. bedankt voor je lieve reacties op mijn blog.

Lean zei

Hoi Marlieke dat heb je heel mooi gemaakt en je tekst erbij vind ik geweldig omschreven.Was het niet eng om te srappen.Zelf ben ik ook niet bang voor spinnen ....nou een vogelspin daar ga ik wel voor om.
groetjes ,Lean en een prettig weekend.

MadeByMaly zei

Jeetje wat een prachtige lay-out marlieke...wij hebben in de herfst ook af en toe zo'n joekels brrr...ik krijg al kippevel als ik er aan denk. Als henri dan werken is (anders mag hij hem buiten zetten haha) schuif ik de stofzuiger richting spin (zonder voetje) en zuig ik hem op...daarna een plastic zak met elastiek om de steel zodat hij niet wegloopt en dan mag henri de volgende dag de stofzuigerzak legen...brr...maar wel een hele gave lay-out.

Janny zei

wat een superleuke LO heb je gemaakt! al ben ik zelf niet zo'n fan van spinnen...brrrrr

Lean zei

Dit moet ik even kwijt.....van het weekend is er in Blijdorp iets voor jouw.LET OP je mag een VOGELSPIN over je arm laten lopen.NOU dat is pas fijn.Toen ik het hoorde[Ron kwam er mee thuis]dacht ik gelijk aan jouw[hahaha].
gr,Lean