zaterdag 20 augustus 2011

Workshop kleuren met distress-ink

Goedemorgen allemaal,

Op 3 september a.s. wil ik heel graag deelnemen aan de workshop kleuren met distress-ink bij Hobbidee in Breda. Tot nu toe zijn er echter nog te weinig aanmeldingen om de workshop door te laten gaan. Woon je dus in de buurt van Breda (ik kom zelf uit Eindhoven) en heb je ook zin in een ochtendje (9:30 - 12:00) distress ink? Het zou erg leuk zijn als je je dan gewoon inschrijft. Gezellig medebloggers ontmoeten en hopelijk veel leren. Het enige belang dat ik zelf bij deze 'oproep' heb, is dat de workshop die ik graag wil volgen gewoon door kan gaan. Verder heb ik geen andere belangen hierbij.

12 opmerkingen:

Scrappingann zei

Hoi Marlieke,
Bedankt voor je berichtje, jammer van je foto's, maar mijn vriendin heeft ook een keer gehad.
Jammer dat je gisteren een vervelende dag hebt gehad, wat er was is niet voor Blog, als je wilt kan en mag je me mailen anjazeverboom@gmail.com
Véél plezier met shoppen !!

Jol@nd@ zei

Het lijkt mij erg leuk alleen woon in niet in de buurt dus helaas... Ik vond het ook erg leuk om je op de beurs tegen te komen! We hebben heel veel leuke dingetjes gekocht zoals bloemen, papier en stempels. En heb jij nog wat leuks gekocht?

Groetjes Jolanda

P.s. Sorry dat ik nu pas reageer, maar ik kwam gister terug van een weekje vakantie;)

Klaske zei

Om een keertje te proberen lijkt me best leuk... Maar Breda... da's zo'n beetje het andere eind van de wereld vanaf de Waddenzeedijk ;-)

Hoop voor je dat het door kan gaan!!

Over dat kaartje: dat heb ik eerst ge-embost en vervolgens voorzichtig met een blending tool voorzichtig over de ge-emboste stukjes gegaan... Dus geen inkt in de embos-mal, o.i.d.

Jolanda Cuper zei

Ooh lijkt me enig maar vanaf Zwolle is het denk ik erg ver. Ga eens even kijken wat ik doe.
Groetjes Jolanda.

Jolanda Cuper zei

Hoi Heb even gekeken het is 2 uur rijden bij mij vandaan. Zou het ook een uurtje later kunnen beginnen denk je? Dan zou het voor mij wel te doen zijn!
Groetjes Jolanda.

Lean zei

succes ik hoop dat je het red!!!!
doeggg,Lean

Jolanda Cuper zei

Hoi Marlieke,
Het houd me wel erg bezig hoor ik wil al heel lang zo'n workshop volgen maar dat komt er nooit van. Heb nogmaals op de website gekeken en daar kan ik de workshop niet vinden of ik kijk niet goed. Dus vraag ik het maar aan jou wat ga je precies maken en wat zijn de kosten?
Hoor graag van je!
Groetjes Jolanda.

Jolanda Cuper zei

Sorry ben ik weer. Ik heb het al gevonden hoor!
Zag dat degene die de workshop geeft zelf helemaal bijn geen kaarten heeft gemaakt met distressinkt. Heb jij gezien wat wij dan gaan leren?
Groetjes Jolanda.

Jolanda Cuper zei

Hoi Marliek lijkt het je niet leuk om hier naar toe te gaan? http://www.scrapenmore.nl/webshop-detail/category/611 Groetjes Jolanda.

Miranda de Groot zei

wat leuk dat je een workshop bij me wil volgen. hoop dat je nog mensen kunt vinden die met je mee willen komen.
groetjes miranda

Maia zei

Wat jammer op die datum ben ik bezet door een verhuizing anders had ik met je mee gegaan!
Ik hoop voor je dat het doorgaat!
Groetjes Maia

KarinsArtScrap zei

he marliek gefeliciteerd met het winnen van de candy bij marianne design.

groetjes karin