vrijdag 13 april 2012

Kaartje Happy Birthday

Eigenlijk wil ik zo graag layouts maken, maar steeds als ik EVEN tijd heb denk ik: dan ga ik maar EVEN een kaartje maken. Dus ook vandaag weer een kaartje. Ik heb het kaartje gemaakt volgens ongeveer dezelfde schets als deze layout en ook met bijna dezelfde materialen (kleur cardstock is iets anders). Ik wilde mijn restjes papier die ik over had na het maken van de layout opmaken.Het papier is van KaiserCraft. Bruin, wit en roodroze cardstock. Verder heb ik gewerkt met een MS borderpons, stempel van Different Colors, embossingpoeder en blaadjesstans van CreaLies.

11 opmerkingen:

femmoltje zei

Vind het een heel leuk kaartje Marlieke..
Mooie kleurencombi ook

Hoe gaat het met je LO van Femke?
Nog mee bezig geweest of lukt t niet?
Ik vond m al wel heel mooi worden hoor!!!

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart marlieke.

groetjes karin

Scrap en Kaartenfun zei

Ha die Marlieke,
Inderdaad weer terug in een geur Nederland. Gelukkig hebben wij de afgelopen dagen nog het zonnetje gezien. Ik woon in Leidschendam.
Even op je blog terug gekeken. Wat een geweldige baby lay-outs heb je gemaakt. Eigen kindje?? Ik had de tekst niet gelezen. Je vorige kaartje met die bij vind ik echt super. Laat staan als ik hem in het echt zie. Je schrijft dat hij eigenlijk veel mooier is!!
Dit kaartje heeft mooie kleuren en de stempel daar kan je zo een hoop mee. De blaadjes had ik persoonlijk onder het kaartje geplakt. Ik ben altijd eerlijk met een mening geven.
Ik wens je een heel gezellig weekend en tot de volgende keer. Groetjes lIda

Lischa zei

wat een mooi sjiek kaartje
En wat je zegt ik zit met het zelfde gevoel,wil ook graag layouts maken,maar in die korte tijd die je dan ff vrij hebt denk je dan maar ff snel een kaartje

Lean zei

Mooi geworden Marlieke gaaf met al die vierkantjes die zich herhalen..enuhhh mooie kleurtjes.
doegggg,Lean

Klaske zei

Mooi kaartje Marlieke! herkenbaar, wil ook steeds Lo's maken, maar heb niet veel tijd, dus dan maar snel een kaartje of labeltje...

ScrappyDoo zei

Ja precies, dat heb ik nou ook. Ben met een album bezig, maar steeds heb ik maar heel even en dan wil je toch wat af hebben. Dus dan maar weer een kaart.

ScrappyDoo zei

o, leuk dit kaartje trouwens

Maia zei

Dank voor je leuke reaktie!
Ik lig inmiddels ook weer met de i pad maar ik zie dat niet aan je reaktie hoor?
Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt, een lay out is super veel meer werk maar een kaartje is fff leuk tussendoor te doen toch?
Je zult wel merken dat de familie meer aandacht van je vraagt nu.
Niks mis mee alleen maar gezellig!
Binnenkort weer vakantie en wellicht weer tijd voor een lo tje!
Fijne zondag
Lieve groet Maia

Mirande zei

Hoi Marlieke,
Je verhaal over het maken van de lo's en kaartjes komt mij zo bekend voor. Ik maak ook meer kaartjes dan lo's. Het gaat toch net even iets sneller. Maar je hebt weer een geweldig kaartje gemaakt. Leuk hoor zo met die vlakjes over elkaar heen geplakt. Nu dan maar weer een lo? hahaha.
Fijne zondag nog.
Groetjes Mirande

Odetta zei

Stijlvol, stijlvol, stijlvol! Alleen maar zoals jij dit kunt, Marlieke.