donderdag 26 juli 2012

CAS-kaartje Veel geluk

Ik krijg de CAS-stijl steeds beter te pakken en vind het dan ook heerlijk om daar lekker mee te experimenteren. Ik merk dat er in de CAS-creaties vaak veel meer denkwerk gaat zitten dan in de niet-CAS-creaties. Ik kan over een CAS-kaartje als dit, net zo lang doen als over een voller kaartje, haha.


De basis is een rechthoekige kaart. Daarop een stukje dessinpapier uit de Spring Drop collectie van First Edition. Het randje van het dessinpapier heb ik geponst met een Martha Stewart pons. Drie vlinders geponst en deze bewerkt: eerst met transparant embossingpoeder en daarna met een inktkussentje eroverheen. Ik heb gemerkt dat ik op deze manier het witte er vanaf kan krijgen, maar met een zacht effect, dus zonder dat het wit meteen volledig gekleurd is door de inkt. Ga ik zeker vaker doen! Tot slot nog een kantje en een stempel.

5 opmerkingen:

Romy zei

Clean en simpel gaat jou supergoed af! Het is weer een prachtig kaartje. Mooie kleurencombinatie ook.

Cornelie zei

Sommige denken dat het heel ,makkelijk is, maar wil je het echt goed doen...dan kost dat idd denkwerk! er zijn er niet zo veel die dat echt kunnen! Maar jouw kaartje is met weinig materialen heel mooi in balans!

Lean zei

Ja gek he dan denk je het is eenvoudig maar dan..hihihihi.
Wel weer een mooi kaartje geworden Marlieke.
doegggg,Lean

ScrappyDoo zei

Heel leuk kaartje

Je@net zei

Wat een mooi en stijlvol kaartje, Marlieke. Ik vind CAS kaartjes ook zo makkelijk nog niet, maar deze is goed gelukt!