zondag 15 april 2012

Layout: Fotoshoot

Toen Femke zo'n 4,5 week oud was, hebben we bij een professionele fotograaf een fotoshoot van haar laten maken.  Haar eerste officiële fotoshoot. Eén van die foto's heb ik verwerkt op deze layout:



(klik op de foto voor een vergroting, dan is de foto veel mooier en duidelijker. Ik merk dat blogger de foto's niet scherp weergeeft).

De basis is kraft cardstock. Het glitterpapier is van My Minds Eye (Lost & Found) en het groene papier is van Prima, evenals de bloemen rechtsonder. Over het lichtroze cardstock heb ik een stukje kant geplakt. De swirls en blaadjes zijn gemaakt met stansen van CreaLies (CLCS02  en CLCS11). Verder enkele randjes aangezet met Distress Ink en de titel gemaakt met Foam Thickers.

Deze layout doet tevens mij aan de volgende challenges:
- CreaLies Challenge Calendar and Candy (kleurencombo)

De kleuren roze-groen-geel heb ik gebruikt. In de DT voorbeelden zag ik ook niet alle kleuren terug, dus ik neem aan dat ze niet alle 5 gebruikt hoeven te worden.

- Dutch Dare (Thema: "eerste keer")

vrijdag 13 april 2012

Kaartje Happy Birthday

Eigenlijk wil ik zo graag layouts maken, maar steeds als ik EVEN tijd heb denk ik: dan ga ik maar EVEN een kaartje maken. Dus ook vandaag weer een kaartje. Ik heb het kaartje gemaakt volgens ongeveer dezelfde schets als deze layout en ook met bijna dezelfde materialen (kleur cardstock is iets anders). Ik wilde mijn restjes papier die ik over had na het maken van de layout opmaken.



Het papier is van KaiserCraft. Bruin, wit en roodroze cardstock. Verder heb ik gewerkt met een MS borderpons, stempel van Different Colors, embossingpoeder en blaadjesstans van CreaLies.

woensdag 11 april 2012

Een jaartje er-BIJ

En hier nog een voorbeelje van mij voor Challenge #3 van MCSC:
In werkelijkheid ziet de kaart ern een stuk mooier uit .....

maandag 9 april 2012

Zoals beloofd....

Zoals beloofd is hier nog een voorbeeldje van mij wat ik maakte ter inspiratie voor challenge #3 van Mi CAS es su CAS.


Later heb ik ook nog een zwart streepjesrandje getrokken aan de buitenkant van het witte papier. Zo is het nog meer een eenheid met het tekstwolkje. Ik heb daar echter geen foto meer van gemaakt. 

zaterdag 7 april 2012

Mi CAS es su CAS Challenge #3 Knipoog naar dieren

Goedemorgen allemaal en welkom bij alweer een nieuwe challenge bij Mi CAS es su CAS. De challenge van april heet: "knipoog naar dieren". Kijk voor meer informatie en inspiratie van de andere DT leden op het blog van Mi CAS es su CAS. Zelf maakte ik alvast deze voorbeeldkaart:







Doen jullie ook weer gezellig mee?
De Beestenboel wolkjes digi's zijn hier te krijgen.

Later deze week volgen nog enkele voorbeelden ter inspiratie.