zaterdag 5 januari 2013

Enkele vraagjes

Goedemiddag bloggers,

Voor de nieuwe challenge van Mi CAS en su CAS; kijk in het blogbericht hieronder.
Voor mijn eerste layout dit jaar: kijk twee blogberichten hieronder.

Ik wil jullie enkele vragen voorleggen:

1. Al sinds gisteren avond probeer ik nieuwe blogberichten te maken, maar...ik kan geen fotos meer uploaden vanaf mijn PC! Heeft iemand een idee hoe dit kan? Ik klik gewoon op het icoon van afbeelding invoegen. Er verschijnt dan wel een scherm, maar het scherm blijft leeg. Normaal zie ik daar de knop 'browse' staan....

2. Misschien dat mijn opslaglimiet bereikt is. Kan iemand me vertellen waar ik dat kan zien? Dat vind ik ook wel interessant om te weten los van mijn uploadprobleem.

3. Weten jullie of je een maximum aantal berichten klaar kunt zetten om later te plaatsen? Zo ja, hoeveel?

4. En tot slot iets heel anders: ik heb deze week per ongeluk mijn Martha Stewart Borderpons 'Daisy' kapot gedrukt. Eigenlijk een van mijn meest favoriete borderponsen, dus ik vind het best erg. Nu kan ik natuurlijk op zoek gaan naar een (web)winkel die hem verkoopt en hem opnieuw aanschaffen, maar misschien heeft iemand van jullie hem ook wel staan terwijl je hem niet gebruikt? In dat geval wil ik hem graag overnemen.

Ik ben benieuwd of jullie me kunnen helpen, ik hoop het zo........

Groetjes Marlieke

9 opmerkingen:

scraplouise zei

Wat vervelend Marlieke, helaas kan ik je niet helpen, wat gebruik je Google Chrome of Explore, volgens mij zit daar ook nog verschil in. Wat ik wel heb dat als ik mijn blog opstart dat hij heel traag is.

Succes verder,

LOuise

Maia zei

Volgens mij zijn ze weer aan het " kl....." bij google , steeds veranderen is niet fijn voor ons gebruikers, ik las het ook al op het blog van Ida.
Ik heb nog niets geprobeerd te uploaden dit jaar dus ik weet niet of het werkt bij mij.
Wel heb ik vorig jaar ruimte bijgekocht ( echt niet duur) en het werkte dus weer oke....ik hoop dus nog steeds....balen zeg maar ik kan je niet helpen.
Je eerste lay out van dit jaar is overigens prachtig!
Nog een fijn weekend voordat de wekker weer gezt moet maandag.
Liefs Maia

KarinsArtScrap zei

ik heb gehoord dat er veel mensen weer last van hebben Marlieke.
en op sieta's blog staat een link waar je precies op komt hoeveel ruimte je nog hebt.
maar ik denk dat het daar niet aan ligt want ik heb pas een vierde deel verbruikt en ik heb er toch veel opstaan
het ligt weer aan blogger.

groetjes karin

jannekevanveen zei

Hoi Marlieke

het ligt niet aan je opslagruimte ik heb dit probleem sinds gister ook en meerderen en toen zei een dt collega mij via google chroome en toen lukte het wel misschien moet je dat even proberen

Christine zei

Hallo Marlieke,
Hartelijk bedankt voor je leuke kaart die je me toezond! Ik wil je graag ook een kaart opsturen maar ik heb je adres niet meer, wil je nog even doormailen? (altijd handig). Ik gebruik Google Chrome, en dat geeft tot nu toe geen problemen!
Liefs
Christine
adelin.meiresonne@skynet.be

Lischa zei

Hoi marlieke

Ligt inderdaad niet aan jou ik had net ook het probleem,maar het is me gelukt met een omweg,ik heb het nu anders gedaan dan dat ik normaal doe.Ik heb het nu via url toevoegen gedaan,dus staat mijn foto op facebook pak ik hem daarvan af met de url.Snappie probeer het zo eens.Maar het is inderdaad wel vervelend ,ook iedere keer die veranderingen.Op mijn pc krijg ik blogger helemaal niet mee aan de gang,op mijn laptop wel is toch vreemd.weet niet of het aan google chrome of explorer ligt zou makkelijk kunnen.,ik gebruik nu explorer inieder geval.

met de pons kan ik je helaas niet helpen sorrie,wat vervelend voor je dat hij kapot is erg jammer hoop dat je hem ng goedkoop ergens ind.Sucses.

groetjes jolanda

Miranda zei

1. Uitloggen en opnieuw inloggen??
2.Als ik deze link gebruik en ik ben ingelogd op mijn blog kom ik automatisch in mijn albums. https://picasaweb.google.com/
Rechtboven bij het wieltje op instellingen drukken en dan zoeken naar opslag.
3.Volgens mij kun je zoveel berichten klaar zetten als je wil.
4.Die pons heb ik voor je!!! Ik gebruik hem toch niet meer door SU! Wat wil je ervoor geven??? Dan stuur ik hem mee met je volgende bestelling.

femmoltje zei

Hoi hoi

Het probleem van foto's uploaden ligt bij internetexplore...
Als je firefox of chrome gebruikt heb je het probleem niet..>

Je kunt het ook gemakkelijk oplossen door picasa webalbums te gaan gebruiken van daaruit kun je je foto's gemakkelijk op je blog plaatsen. Of je moet chrome of firefox downloaden (chrome vind ik fijner)

En om welke borderpons van martha steward gaat het? Ik eb er een paar die ik amper gebruik.. maar weet niet of dat is wat jij zoekt

Claudia zei

Ook ik heb diezelfde borderpons kapot gedrukt. Zo zonde terwijl het best dure ponsen zijn.
Ik gebruik ook Google Chrome omdat explorer steeds problemen gaf bij blogspot. Nu nooit meer problemen.

Groetjes, Claudia