zaterdag 27 april 2013

Challenge #17 Crazy For CAS

Vandaag is het Koningsdag en gisteren hadden we al de Koningsspelen. Dat zal zeker de juffen in blogland (en dat zijn er nogal wat) niet ontgaan zijn. Dinsdag is het nog één keer Koninginnedag. Met Koningsdag na vandaag achter ons en Koninginnedag in het vooruitzicht, hebben we bij Crazy for CAS deze keer een Koninklijke uitdaging voor jullie: maak een Koninklijke creatie of een creatie met de kleuren uit de Nederlandse vlag. Ik maakte onderstaand theedoosje, met de kleuren rood-wit-blauw uit de Nederlandse vlag:



Het patroontje heb ik lang geleden al eens op mijn pc opgeslagen. Het is afkomstig van Sandra. Ik heb het doosje gemaakt uit wit cardstock en beplakt met dessinpapier van Marianne Design. De theezakjes zijn door een stukje wit kant geschoven, wat aan de binnenkant van het doosje bevestigd zit.

Het designteam maakte zeer uiteenlopende maar leuke creatie's. Nieuwsgierig? Neem dan gauw een kijkje op het challengeblog en laat je inspireren om ook mee te doen.

12 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een leuk theedoosje. Ik heb hem zelf ook al eens gemaakt, maar zo in rood/wit/blauw ziet hij er weer heel anders uit. Ik vind je kantje ook erg leuk waarmee je de theezakjes op zijn plaats houdt.
Liefs Angelique

Romy zei

Oh wat leuk! En heel toepasselijk voor koningsdag :)

Marianne Louise zei

Heel schattig theedoosje. Leuke kleuren.
groetjes
Marianne

Unknown zei

Wauw, dat ziet er echt super leuk uit!! Ik heb ook ooit zo'n doosje gemaakt, die had ik bij Angelique vandaan :) echt heel leuk heb je het gemaakt!!
Groetjes Miriam
http://miriamcooijmans.blogspot.nl/

Ellen zei

Wat een leuke verrassingsbox in deze hollandse kleuren...

mariska zei

Wat een super doosje zeg!
Heel mooi gemaakt meid.

Liefs mariska

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Marlieke,
Tja de koningsspelen liggen weer achter ons maar wat was het jammer dat het zo hard regende. Al dat werk en toch (veel) minder plezier, heel erg jammer.
Ik vind je theedoosje erg leuk. Ik kende het modelletje al maar hij blijft leuk om te maken maar ook om weg te geven.
Groetjes Mirande

Klaske zei

wat een leukerd weer Marlieke... het blijft een leuk doosje om kado te doen! leuke uitdaging! Mooi om deze week even mee te spelen ;-)

KarinsArtScrap zei

wat gaaf gedaan Marlieke een hele mooie doos met thee.

groetjes karin

Yolanda zei

Hoi Marlieke, ja dit doosje heb ik zelf ook al een aantal keren gemaakt, blijft leuk om te doen. Groetjes Yolanda B)

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Wat leuk Marlieke! Het is geen design papier toch, maar zelf gemaakt. Het patroontje nog ergens te vinden. Met die theezakjes. Kan natuurlijk ook met geld. Ja de Koningspelen waren voor de kinderen en de organisatie juffen zo jammer. Had een dag eerder moeten zijn!! Gezellige groetjes Lida

Cynthia van der Wilk zei

Wat een super leuk doosje zeg.