zaterdag 8 juni 2013

Challenge #20 Crazy For CAS: Mannenkaart

Goedemorgen!
Vandaag start weer een nieuwe challenge bij Crazy For CAS en de opdracht is deze keer om een mannenkaart te maken. In april werd mijn vader 60 en voor hem maakte ik onderstaand kaartje. Het is mijn bijdrage aan het DT van Crazy For CAS:

(klik op de foto om de kaart goed te kunnen bekijken)

De foto op de kaart is van enkele jaren geleden. Mijn vader moest op de school waar hij werkt jurylid zijn en in de voorbereiding daarop hadden we hem vast aangekleed met wat attributen.

Het is een trapjeskaart geworden uit grijs cardstock. Het cardstock is beplakt met dessinpapier van Stampin'Up. De randjes zijn aangezet met inkt. Ook de tekststempel is van Stampin'Up. De 60 heb ik gemaakt met stansjes van MemoryBox uit grijs cardstock. Met een inktkussentje heb ik licht over het grijze carstock geveegd. Ook deze randjes zijn aangezet met inkt. De streepjes heb ik met een Copic Marker gezet. Tot slot nog enkele subtiele plakpareltjes en de CAS Mannenkaart was helemaal af.

Wat vinden jullie ervan?

Kijk ook op ons challengeblog voor nog meer mooie voorbeelden van de DT leden.

10 opmerkingen:

femmoltje zei

Hoihoioiik vind het een heel mooi kaartje

femmoltje zei

Hoihoioiik vind het een heel mooi kaartje

jolanda zei

leuke kaart

Miriam Cooijmans zei

Wat een gave kaart!! Leuk ook hoe je hem gemaakt hebt, met die trappetjes! Dat lijkt me nog best een hele uitdaging. En een echte mannenkaart is het zeker haha... wat een leuke foto van je vader ook!

KarinsArtScrap zei

een gaaf kaartje Marlieke, heel mooi gedaan.

groetjes karin

Ilse zei

Super gedaan Marlieke
Ilse
http://stempeleroplos.blogspot.be/

Henriët zei

Een erg mooie mannnenkaart! Leuk om zo'n kaart voor je vader te maken. En hij wordt erg persoonlijk met een foto van de jarige.
Groetjes van Henriët

ann van dijk zei

Wat een prachtig kaart is dat weer.
liefs anneke

MarionE zei

Leuke kaart... ook met die foto er zo op! Maakt het zo persoonlijk.... echt een kadootje!

mariska zei

Wat een mooie mannenkaart heb je gemaakt Marlieke! Ziet er super uit.
Enne...even over die copics. Zou je mij een mailtje daar over willen sturen, welke je allemaal hebt en wat je er voor wilt hebben? Hier is mijn email mariskaveenbrink@gmail.com :)

Liefs mariska