zaterdag 20 juli 2013

Challenge #23 Crazy for CAS: Nieuwe creatie n.a.v. eerdere challenge

Goedemorgen, het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij Crazy for CAS. We heten nu alweer een hele poos Crazy for CAS, maar zoals velen van jullie waarschijnlijk nog wel weten, zijn we begonnen onder de naam Mi CAS es su CAS. Dit keer vragen we jullie om nog eens terug te kijken naar het MCSC-tijdperk van 2012: kies je favoriete challenge van dat blog uit 2012 en maak daarmee een NIEUWE (!) creatie. Link in je blogbericht even terug naar de challenge die je gekozen hebt.

Veruit mijn favoriete challenge was challenge #5; de regenboogchallenge. Met die challenge als inspiratie, heb ik deze nieuwe kaart gemaakt:Als basis heb ik een gladde, witte kaart gebruikt waarvan ik de hoekjes afgerond heb. Uit wit cardstock 8 vlinders gestanst en deze met Copic Markers (R27, YR07, Y15, YG06, V15, B32) in de kleuren van de regenboog gemaakt. Vervolgens alle vlinders met glue dots op elkaar bevestigd, met bovenop de witte vlinder. Met dezelfde kleuren Copic Markers heb ik witte plakpareltjes wat kleur gegeven. De stempel is van Stampin'Up. Het geheel heb ik op een dubbelgevouwen witte kaart gelijmd. 


Zelf ben ik heel tevreden met deze kaart. Wat vinden jullie ervan?

10 opmerkingen:

Henriët zei

Ik kan me voorstellen dat je heel tevreden bent want het is een super kaartje geworden. Leuk idee met al die vlindertjes zo op elkaar.
Groetjes van Henriët

Mieke zei

Wat mooi! Leuk met die steentjes en whaw, die vlinder!!

Janny zei

Leuk al de gekleurde steentjes waarvan de kleuren terugkomen in de vlinder. Mooi, chic en simpel. Groetjes Janny

Romy zei

Wauw, deze is echt geweldig! Die vlinder ziet er prachtig uit.

KarinsArtScrap zei

een schitterende CAS kaartje Marlieke.

groetjes karin

Milnie zei

Hij is echt superrrrrr gaaf!

Yolanda zei

Daar mag je ook heel tevreden mee zijn! Het is een ontzettend mooie kaart. Goed idee alles met je Copics te kleuren. Groetjes Yolanda B)

Maia zei

Nou ja zeg...kom er maar weer eens op om dat zo met die vlindertjes, plakpareltjes en copics te doen, echt heel mooi gedaan!
De helft van de vakantie zit er alweer op en wat hebben we een weertje he!
Geniet van een mooie zondag!
Lieve groet Maia

Miriam Cooijmans zei

Gaaf idee en je kaartje is erg mooi geworden!

Klaske zei

supergaaf!!! ik dacht al: hoe krijgt ze die kleuren van de vlinders en parels zo mooi passend? Slim!!