zaterdag 14 december 2013

Verjaardagsslinger voor Femke

Morgen wordt Femke alweer 2 jaar. Natuurlijk heb ik weer een verjaardagsslinger voor haar gemaakt. Eigenlijk heeft Femke mij zelf de inspiratie gegeven voor deze slinger en dat al heel erg snel na haar eerste verjaardag. De slinger van haar eerste verjaardag hing er toen namelijk nog en de traktatie voor de kinderen bij het kinderdagverblijf stond ook klaar of tafel. Femke bleef maar wijzen van de Bumba-traktatie's naar de slinger en weer terug. En ondertussen maar roepen: "Kijk, kijk, kijk!" Toen dacht ik: "Dat moet ik onthouden". Femke vindt Bumba nog steeds erg leuk, dus daarom dit jaar een Bumba-slinger:
Natuurlijk vind ik het weer heel leuk als je een reactie achterlaat bij dit bericht. 

9 opmerkingen:

Mieke zei

Leuke slinger :-)

Sientje zei

Ooo dat ziet er super uit, hoor haar bij wijze van spreken al zeggen kijk, kijk, kijk ;) Ik hoop dat ze morgen fit genoeg is (en jullie ook) dat jullie met zijn allen lekker kunnen genieten van al het feestgedruis, taart en kadootjes.

KarinsArtScrap zei

wat een super leuke slinger en heel mooie gemaakt alvast gefeliciteerd met Femkes verjaardag Marlieke.

gr karin

Romy zei

Wat zal ze hier blij mee zijn :) De slinger is prachtig geworden!
Alvast een hele fijne verjaardag!

MadeByMaly zei

Wat een leuke slinger! Alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Femke. Alvast een hele fijne dag gewenst.

Miriam Cooijmans zei

Gave slinger (alhoewel ik persoonlijk een hekel heb aan Bumba) heb je gemaakt voor Femke. Ze zal er super blij mee zijn!! Enne... gefeliciteerd met jullie grote meid en een hele fijne dag morgen :)

Gerrina zei

Als eerste gefeliciteerd met Femke! Wat grappig dat zij op dezelfde dag jarig is als onze Levine! (al is die vanaf vandaag 13jr...) Leuk die slinger; ik blijf dat een vrolijk figuurtje vinden! Groetjes, Gerrina

Odetta zei

Heel erg mooi gemaakt! Van harte gefeliciteerd met de tweede verjaardag van Femke, hiep, hiep, hoera!!!! Lieve groetjes, Odetta

Scrapcreaties Mirande zei

Van harte gefeliciteerd met de kleine meid. Jullie hebben vast een hele leuke maar drukke dag achter de rug. De Bumbaslinger ziet er geweldig uit. Leuk hoor hoe je de vlaggetjes met de Bumba afbeeldingen hebt gecombineerd. Onze kinderen vonden op die leeftijd Bumba ook helemaal geweldig.
Groetjes Mirande