zaterdag 29 maart 2014

Challenge #41 Crazy for CAS

Vandaag start op het blog van Crazy for CAS een nieuwe uitdaging. En een uitdaging was het voor mij zeker; de opdracht is namelijk om een CAS-creatie te maken met daarop een ingekleurde afbeelding / stempelafdruk. Nou is dat inkleuren niet echt mijn sterke kant zal ik eerlijk bekennen. Maar toch; ik heb twee kaartjes gemaakt. Vandaag laat ik jullie de eerste zien:


Het schattige afdrukje is van Peachy Keens. Verder gebruikte ik washitape van SU en op de achtergrond zie je dat ik ook nog de doily lace borderpons van Martha Stewart gebruikt heb. Het sentimentje is weer van SU en heb ik geplaatst met de stamp-a-ma-jig.

Dinsdag laat ik mijn tweede voorbeeldkaart met ingekleurde afdruk zien.9 opmerkingen:

ScrapLouise zei

Nou dat valt nog al mee hoor Marlieke, je kleurwerk ziet er super uit, prachtig kaartje en ik vind het afdrukje zo leuk!!!!.

Fijne dag,

LOuise

Brenda zei

Een snoezig kaartje!! En mooi ingekleurd ook (ik heb ooit een poging gedaan tot inkleuren maar daar is het ook bij gebleven ;) ) Ik lees hieronder dat je weer een kleintje verwacht: wat geweldig!! Gefeliciteerd!! Verder sterkte met de verhuizingen. Nu eerst genieten van het mooie weer vandaag. Fijn weekend!

jolanda zei

leuke kaart

Romy zei

Wat een mooi en schattig kaartje! Ik vind hem erg leuk!

KarinsArtScrap zei

zo lief en mooi kaartje Marlieke.

gr karin

Gerrina zei

Wat een heerlijke stempel! Maan en beer is een supercombinatie! Mooi zoals je de indeling en kleuren gebruikt hebt! Kijken of ik van de week nog 'ns kan inkleuren (ook bij mij niet het meest gebruikte...) Fijn weekend verder, Gerrina

MadeByMaly zei

Heel erg mooi weer Marlieke.

Maia zei

Knap dat je dit toch tussen alle drukte door voor elkaar gekregen hebt!
Inkleuren is ook niet zo mijn ding maar je kunt ook niet altijd alles kunnen toch? Haha.
Ik vind het toch een erg leuk babykaartje geworden met lief plaatje!
Succes met de drukte en denk aan jezelf op z'n tijd he!
Lieve groet Maia

Henriët zei

Wat een schattig kaartje is dit!
Groetjes van Henriët