zaterdag 7 mei 2016

Shakercard

Afgelopen donderdag was mijn schoonzusje jarig en voor haar maakte ik deze shakercard:Een workshop shakercards staat klaar op mijn workshopprogramma voor de komende tijd. Datum volgt! 

1 juni gaat de nieuwe catalogus van Stampin' Up! in. Hierin is ook veel inspiratie voor shakercards te vinden en ook alle benodigde materialen zijn vanaf dan te krijgen. Zelf heb ik deze week al een pre-order mogen plaatsen en ik kan je vertellen: de nieuwe catalogus bevat weer zoveel moois! Ik ben helemaal enthousiast en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan en jullie ook al het moois te laten zien.

Bij mijn pre-order heb ik ook een pakket nieuwe catalogi besteld. Wil jij er 1 ontvangen? Laat het me dan deze week weten; tegen verzendkosten stuur ik hem graag naar je op. Kom je binnenkort een keer een workshop volgen, dan ontvang je hem gratis!


Zien jullie de glimmers op de geponste ballonnen? Dat is gedaan met de Wink of Stella Glitterbrush. Een absolute must-have voor mij om snel en gemakkelijk en zonder dat alles onder de glitter zit, wat extra accenten aan je project aan te brengen.

Gebruikte materialen:
- Birthday Bouquet dessinpapier (nog te bestellen tot eind mei, daarna niet meer)
- Stempelset Number of Years
- Cardstock Pool Party en Blushing Bride
- Balloon Bouquet Punch
- Silver Metallic Thread

Het metallic thread zie je op onderstaande foto nog wat beter:Er zullen nog veel meer shakercards volgen. En zoals gezegd: ik ga ook een workshop geven. Mocht de interesse hiervoor groot zijn, dan is het geen probleem om meerdere workshops te plannen. Laat het dus gerust al weten via een mailtje naar stampinadventures@outlook.com als je dit ook wilt leren en een gratis catalogus mee wilt nemen.

Fijne dag!


4 opmerkingen:

Sarah zei

Fijn! Mooi! Je woont jammer genoeg te ver om op workshop te komen!
Xxx

Je@net zei

Wow...wat een mooie shakercard, Marlieke!

Romy zei

Wat is hij mooi geworden! Erg leuk!

Mieke zei

Prachtige kaart! Hele mooie kleuren ook. Top!