maandag 7 november 2016

Swirl it!

Vandaag kan ik weer een layout laten zien. Blijft toch geweldig leuk om te doen. Ik vond mijn inspiratie bij Cynthia, maar gaf er wel mijn eigen draai aan. Het begin was zo gemaakt, maar de titel en de afwerking, kostte me bloed, zweet en tranen. Ik heb uiteindelijk wel enkele MAANDEN (echt waar!) over deze layout gedaan. Gelukkig kan ik er nu tevreden over zijn!De achtergrond maakte ik met behulp van de stempelset Swirly Bird en de bijbehorende Swirly Scribbles thinlits. Ik heb de kleuren Pool Party, Marina Mist en Sweet Sugarplum met elkaar gecombineerd.

De titel en ondertitel stempelde ik met het Labeler Alphabet van Stampin' Up! Eg goed te gebruiken op kaartjes, layouts en andere projecten.Ik werkte de layout af met wat bijpassende knoopjes (ook van Stampin' Up! - maar retired) en plakte daarop met de Finetip Gluepen wat hartjes uit de Simply Created Kit. Het bedeltje met het jaartal komt uit eigen voorraad. Natuurlijk ontbreken de Rhinestones ook niet.

Over de foto plakte ik nog een hart, geponst met de Sweetheart-punch, met daarin een sentiment uit de stempelset Jar of Love.Tot slot wil ik iedereen bedanken die mijn via mijn Facebook-oproep hebben geholpen om inspiratie voor de titel te vinden! Bedankt voor het meedenken! Nanette van der Veen heeft hiermee een prijsje gewonnen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van al mijn creaties? En van de nieuwtjes rondom Stampin' Up! ? En af en toe kans maken op een prijsje? Like dan ook mijn facebookpagina! (klik op de link)

Tot gauw!

Challenge:
Cards & Scrap

4 opmerkingen:

Je@net zei

Oooh....wat een gave lo is dit geworden, Marlieke. Super goed idee om de Swirly Bird set erbij te gebruiken!

Romy zei

Wat leuk om weer een lay-out van je te zien! Hij kostte je dan misschien heel wat tijd, maar ik vind hem wel prachtig geworden.

Cynthia van der Wilk zei

Wat een leuke layout. Ik herkende hem gelijk.

Detje zei

Schitterende lay-out. En die letters komen nu wat hoger op mijn verlanglijstje