donderdag 2 januari 2020

Happy 2020 - Start Sale-a-Bration

Goedemorgen.
Ik wens al mijn blogvolgers en lezers van mijn blogberichten een fijn, creatief en vooral gezond 2020!

Zelf bruis ik van inspiratie en ik hoop dan ook dat ik al mijn ideeën uit kan voeren en dit jaar veel kan laten zien hier op mijn blog, op mijn facebookpagina en op mijn instagram-account.

Laten we beginnen met dit kaartje, waarop ik zowel papier als een stempelset gebruikt heb die allebei gratis mee te bestellen zijn gedurende de Sale-a-Bration van Stampin' Up!

               

Het papier bestel je al mee bij een bestelling vanaf €60, de stempelset kun je gratis mee bestellen bij een bestelling of partybedrag vanaf €375. Meer info? Laat het me gerust en uiteraard geheel vrijblijvend weten.

De vleugeltjes heb ik bewerkt met een laagje Wink of Stella. Dat is op de foto niet zo duidelijk te zien. Ik denk dat wanneer je op de foto klikt, het iets beter te zien is.


               

Overmorgen doe ik mee aan een bloghop met een aantal Nederlandse Stampin' Up! demonstratrices. In die bloghop zie je nog veel meer nieuwe producten uit de minicatalogus (voorheen: voorjaarscatalogus) en SAB-gids voorbij komen.  Kom je ook gezellig kijken?

               


Zoals altijd, sluit ik dit blogbericht af met een overzicht van de gebruikte materialen. Door op de afbeelding te klikken, kun je het product rechtstreeks zelf bestellen (credit card only).

Product List

2 opmerkingen:

stoeienmetstempels.nl zei

mooi kaartje

Stampin with Liz Design zei

Wat een prachtig kaartje Marlieke! Ben heel erg benieuwd wat je allemaal mag gaan maken in 2020! Groetjes Linda