maandag 25 september 2023

Vrolijke aapjes

Zo af en toe wat maken lukt wel weer. Maar het ook hier laten zien, lukt nog niet zo goed...

Twee weken geleden alweer hadden we teamdag van @stampinutopia. Daar sprak ik een aantal dames met wie we allemaal tot dezelfde conclusie kwamen: de bundle van Little Monkey hebben we al lang in huis, maar nog nooit gebruikt. Dat motiveerde me om er eenmaal thuis wél mee aan de slag te gaan, en dat resulteerde in dit kaartje.



Gebruikte materialen, Stampin' Up!:
♡ Bright & Beautiful DSP
♡ Basis Border dies
♡ Little Monkey stempelset
♡ Little Monkey builder Punch
♡ Celebrate with tags 
♡ Geluksbrengertjes stempelset

Challenge:
Dutch Card Lovers

#stampinup #stampinadventures #cardmaking #kaartenmaken #kartenbasteln #papercrafting #cleanandsimplecards #brightandbeautifuldsp #basicborderdies #littlemonkey #sulittlemonkey #celebratewithtags #Geluksbrengertjes #handmadecards #cardmakersofinstagram #instacards #stempelen #stempels #stampinupnl #simplestamping

8 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele vrolijke kaart met die leuke aapjes Marlieke. Bij Dutch Card Lovers vragen ze een kaart waar je iemand geluk wenst, deze kaart is perfect lijkt mij ;)
Lieve groetjes Miranda

Marlieke zei

Oh bedankt voor de tip, Miranda!

Ankie vd Polder zei

Oh, wat is hij leuk zeg. Daar wordt je spontaan blij en gelukkig van. Groetjes, Ankie

Nicole Parmentier zei

Wat zijn ze leuk deze aapjes! Inderdaad zonde om deze set niet vaker te gebruiken. Dankjewel voor je bijdrage aan de geluks-challenge van de Dutch Card Lovers!

Marjan zei

Het is zeker een heel leuke set en fijn dat je de schattige aapjes nu gebruiken kon. Gaaf kaartje en dank je wel voor het meedoen met DCL, Marlieke.

nicolevb zei

wat een vrolijke aapjes kaart

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Je kaartje is SU-per leuk geworden Marlieke! Die aapjes zijn toch echt wel heel erg leuk :) Leuk dat je met ons meedoet bij DCL! CreaTEAve groetjes, Yvonne - The Creative Teacup

anja curvers zei

Heel erg leuk met die twee geluksbrengers. Bedankt voor je deelname aan DCL.