maandag 20 mei 2024

Rainbow Colors

Heel langzaam probeer ik het knutselen weer een beetje op te pakken. Voor deze kaart pakte ik wat materialen van verschillende merken bij elkaar waarmee ik graag wilde werken. Daarnaast wilde ik mezelf uitdagen om te oefenen met inkt blenden / aanbrengen met Stampin' Brushes én met kleuren met Stampin' Blends. Niet persé mijn sterkste kanten, dus eenvoudig begonnen maar blij met het resultaat. 



Gebruikte materialen, Stampin' Up!:
♡ Poppy Parade inkt
♡ Daffodil Delight inkt
♡ Granny Appel Green inkt
♡ Pool Party inkt
♡ Highland Heather inkt
♡ Stylish Shapes dies
♡ Sweetly Scripted stempelset (Online Only)
♡ Stampin' Blends
♡ Blending Brushes

Gebruikte materialen, Lawn Fawn:
♡ Color my World stempelset

#stampinup #stampinadventures #kaartenmaken#cardmaking #kartenbasteln #papercrafting#stylishshapes #stylishshapesdies #sweetlyscripted #susweetlyscripted #stampinblends #blendingbrushes #lawnfawn #colormyworld #rainbowcolors #handmadecards #cleanandsimplecards #stempelen #inkt #inkblending 

vrijdag 17 mei 2024

Stampin' Hop Mei: In Colors

Wederom is het lang geleden dat ik iets gemaakt en gedeeld heb. Een peesontsteking aan mijn pols en andere prioriteiten, zorgden ervoor dat mijn knutseltafel al lang niet meer gebruikt was. Vandaag is er echter weer een Stampin' Up! Instahop van Team Utopia en daaraan doe ik graag mee.

Ons thema deze maand: In Colors. Op deze kaart introduceer ik twee recent nieuw uitgebrachte In Colors van Stampin' Up!: Petunia Pop en Summer Splash.
Ik maakte een kaart met de Fracture Card techniek en gebruikte daarvoor het prachtige maar moeilijk op de foto te krijgen Thoughtful Designs Specialty DSP en de stempelsets So Sincere en Classic Letters. Deze laatste set is een Online Only product en staat dus niet in de catalogus. Ik werkte de kaart af met enkele InColor Shimmer Gems.