dinsdag 19 mei 2009

Kaartje

Wat was het moeilijk om dit kaartje goed en mooi op de foto te krijgen! Ik vind zelf dat het nog niet gelukt is, maar ik krijg het echt niet beter. Heb al van alles geprobeerd; met flilts, zonder flits, aan de voorkant van het huis en aan de achterkant, in de zon, in de schaduw, verschillende kleuren achtergrond. Je kunt het zo gek niet bedenken. De kaart zelf is groen-blauw van kleur en er zit een parelmoerlaagje over. De vierkantjes zijn ook groen-blauw. (de eerste foto is te blauw, de tweede foto te groen. Op de tweede foto is bovenaan wel het parelmoerlaagje te zien). De gekleurde cadeautjes zijn voorzien van een laagje paperglaze (die tip kreeg ik laatst van Marianne)

3 opmerkingen:

Lean zei

Op de tweede foto zie je het inderdaad het best en je letters komen dan ook mooier uit.Het is een vrolijk kaartje geworden.
Groetjes,Lean

Marian zei

hoi,Marieke..dank je voor je aardige reactie op mijn blog..Jij maakt zelf ook leuke kaarten..De letters die je hier in de kaarten hebt verwerkt zijn erg mooi..
Ik zocht een prive-mailadres va je op je blog,maar kon niks vinden, vandaar mijn reactie hier maar ff Over die giftkaartjes van mij...ik heb het 'gewoon' uit mijn hoofd gedaan..Ik heb het papier wat groter dan het geld gebruikt..en daar een beetje omheen gevouwen..Toen nog een binnenkantje erin..(iets groter dan de buitenkant)en daar een randje aan ponsen..Het lint heb ik tussen die 2 lagen papier gedaan,zodat het mooi afgewerkt is.
Oh, wat is dit lastig uit te leggen,maar je brengt me wel op een idee,om de volgende keer een stap voor stap beschrijving erbij te doen..
:)
een gezellig weekend alvast,
groetjes,Marian

Anneke (An) Wijers zei

Leuke kaart en wat een werk met al die vierkantjes met letters.
Dat van die foto's maken, herken ik.