zaterdag 13 maart 2010

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Vanmiddag ben ik even naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in de Brabanthallen in Den-Bosch geweest. Eigenlijk had ik niet genoeg tijd om alles rustig te zien, maar ik ben blij dat ik tijd had om EVEN te gaan en wat leuke spulletjes op de kop te tikken. Ook is er iets heel leuks gebeurd, maar daarover later meer. Wie van jullie is ook geweest, en wat vonden jullie ervan?

3 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik ben nog nooit naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in Den Bosch geweest. Maar nu het assortiment breder is en steeds meer leveranciers die ik ken meedoen, klinkt dit zeer verleidelijk. Wel ben ik een aantal keren naar de KreaDoe-beurs in Utrecht geweest.

Lischa zei

Ik ben er ook nog nooit geweest en ik wilde wel heel graag ,ik ben uberhaubt nog nooit op een kaart of scrappersbeurs geweest,jammer genoeg zou het dolgraag een keer willen,en dan in Den-Bosch want dat is niet zo heel erg ver bij mij vandaan.
Ik geloof dat er daar in augustus ook weer een is ,dus misschien dat ik dan wel kan gaan.Ik hoop het.

wat voor leuke dingen heb je gekocht,ja sorrie maar ben daar altijd heel erg niuwschierig naar.

groetjes jolanda

Marley zei

Hoi Marlieke,

Hahaha, je zag inderdaad een flesje glimmermist staan!! Ik dacht laat ik eens de 'doorzichtíge' proberen en ik moet zeggen dat ik het heel mooi vind op de bloemetjes!! Heb jij nog leuke dingen gekocht?? x Marley