woensdag 29 december 2010

Mijn top-10 layouts van 2010

Het idee om een kaarten top-10 te maken (zie vorige post) vond ik zo leuk, dat ik ook maar een persoonlijke top-10 van mijn layouts van afgelopen jaar gemaakt heb. Wederom staan ze in willekeurige volgorde. Valt het jullie ook op dat er zo vaak vogeltjes op staan?

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10:

Met deze top-10 is mijn blogjaar nu echt bijna afgesloten! Ik wil jullie allemaal nog eens heel hartelijk danken voor alle leuke reacties afgelopen jaar! Ik hoop dat we in 2011 weer veel moois maken met z'n allen!

10 opmerkingen:

Lia zei

Ze zijn prachtig, allemaal.

groetjes Lia

Milnie zei

whihihi je hebt inderdaad een duidelijk een lievelingsscraponderwerp! Maar kiwi is gewoon ook heel erg leuk, zo ook je Lo's!

Jolanda zei

Wat leuk om dit zo op een rij te zien!!!Mooi en ook je vogels zijn super,ik vind de bovenste met de eitjes heel byzonder!!Hoe ze zo naar boven kijkt,heeel mooi!!(doet me denken aan het voorjaar,daar zijn we wel aan toe,ik wel in iedergeval!!)
Enne ik wil je bedanken voor je leuke reacties op mijn blog,leuk elkaar te hebben leren kennen dit jaar!!!
Fijne dag!!!
En natuurlijk al het goeds voor 2011!!

Lean zei

super mooie top 10 leuk om ze weer terug te zien maar dan op een rij gaaf hoor.
fijne jaarwisseling groetjes,lean

chantal zei

Is wel leuk Kiwi terug te zien in alle verschillende LO.
Bedankt voor je kerstkaart. Liefs en fijne eindejaarsdagen
Chantal

Romy zei

Het zijn 10 geweldig mooie layouts. Je bent weer heerlijk creatief bezig geweest dit jaar, zo te zien:) En vogeltjes doen het inderdaad altijd goed:) Een heel gelukkig en creatief nieuwjaar alvast!

Jolanda Cuper zei

Volgens mij ben je dol op vogeltjes maar dat is leuk je LO's zijn prachtig! Groetjes Jolanda.

jannekevanveen zei

Hoi Marlieke

Wat een leuk idee,ik ga dit ook even doen reuze leuk en trouwens mooie lo's en kaartjes,en een gelukkig en gezond 2011 gr Janneke

Odetta zei

De beste wensen voor een gelukkig, gezond en creatief 2011! Een beeldschoon overzicht van 2010! "Blue Beauty" en "Fotomodel" zijn mijn favorieten!

Pia zei

wow so beautiful layouts, great details. Have a nice day
hugs Pia