donderdag 18 juli 2013

Voor de tweede keer Kerst in Juli

En voor de tweede donderdag op rij lukt het mij om een Kerstkaartje te plaatsen. Yvonne's 52 weeks of Christmas loopt nog steeds en ik vind het leuk om ook mee te doen. Onderstaand kaartje maakte ik naar aanleiding van de sketch die ik zelf maakte voor de lopende challenge bij Crazy for CAS. Jullie kunnen ook nog steeds meedoen!
Ik had al een DT voorbeeld met de sketch gemaakt, maar toen ik de kaart van Henriet zag, inspireerde ze mij om er zelf nog een Kerstkaartje mee te maken. De traditionele kerstkleuren gemat op wit, in de kaart van Henriet spraken me zo enorm aan, dat ik besloot dat ook maar eens te doen. Ook het hertje wat zij gebruikte, had ik nog liggen en zo is het best wel een liftkaartje geworden.

Bedankt voor alle leuke reacties de afgelopen weken. Voor degene die vakantie hebben: geniet ervan!


En vooruit: deze kaart mag dan ook nog meedoen bij Dutch Card Lovers. 

7 opmerkingen:

Henriët zei

Bloos bloos.....hoe leuk is dat als iemand jouw kaart zo leuk vindt dat hij gelift wordt.
Ook jouw uitwerking is erg mooi. Mijn jongste zoon die altijd kritiek geeft op mijn kaarten miste bij mij een tekst. Die heb jij er erg mooi in verwerkt.
Groetjes van Henriët

KarinsArtScrap zei

een mooi kerstkaartje Marlieke.

groetjes karin

Romy zei

Prachtige kaart! Dat rendier is erg leuk!

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Marlieke,
Ik heb door alle drukte op school even wat creaties van je gemist. Ik vind je kerstkaartje heel erg mooi. Maar met deze mooie zomerse dagen wil ik nog echt nog even niet denken aan kerst. Ik ben blij dat ik nu vakantie heb en ik ga eerst eens even lekker genieten van het niets doen en vooral veel scrappen en bloggen (hoop ik).
Groetjes Mirande

Anja (scrappie) zei

Prachtig kaartje hoor Marlieke leuk dat jemeedoet bij DCL.

Rosalien Zwackhalen zei

Heel mooi kaartje. :) Bedankt voor het meedoen emt de DCL.

Margot zei

die is gaaf! bedankt voor het meedoen met de dcl!