donderdag 2 januari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 1

Een beetje gek is het wel: een Kerstkaart maken en plaatsen op 2 januari. Maar… in 2013 stroomde ik wat later in bij Yvonne's 52 weeks of Christmas. Dit jaar wil ik er vanaf het begin bij zijn. Het geeft geen stress aan het einde van het jaar om mijn stapel zelf gemaakte kerstkaartjes op tijd af te hebben. En het is zo leuk om gezellig mee te doen, dus vandaar is hier vandaag mijn eerste kerstkaart van 2014 te zien, haha:


De basis is een stuk blauw cardstock van Stampin'Up. Daarop kraft cardstock en daarop een laagje wit cardstock. Met behulp van de Stamp-a-ma-jig stempelde ik een aantal keren met een stempel uit de set Oh Hello. Ik eindigde met het maken van een sentimentje. 

Ik zie op de foto een vlek aan de bovenkant zitten. Ik heb de kaart net nog eens goed bekeken, maar daar is die vlek toch echt niet te zien hoor. Ik zal mijn cameralens eens schoonmaken.


Neem de badge mee voor op je eigen blog!

Challenges:

12 opmerkingen:

Odetta zei

Dank je wel voor jouw prachtige en zeer stijlvolle kerstkaart (de bovenste) en ik wens jou en jouw gezin een heel gelukkig en vooral een gezond 2014 toe!

Romy zei

Oh, prachtig! Wat een geweldig stempelwerk!

Scrapcreaties Mirande zei

Wat begin jij het nieuwe jaar goed. Je eerste kerstkaart is al af! Super hoor, leuk hoe die stempels. Ik moet ook maar eens op tijd beginnen dit jaar! Groetjes Mirande

Miranda Mols zei

Hahaha, ook jij hebt je eerste kerstkaart al af?! Mooi. Leuk idee met die chevrons. Ik doe ook al mee. Ik maakte ook al mijn eerste kerstkaart, daarmee wil ik voorkomen dat ik dit jaar maar weer eens veel te laat ben, zoals ieder jaar...

Gerrina zei

Mooi deze CaS-kerstkaart! En idd ´t lijkt wel een beetje gek... Groetjes, Gerrina

Misseke zei

Prachtig mooie kerstkaart Marlieke - supermooi gestempeld - ik vind hem heel mooi.
Groetjes,
Misseke

Christine zei

Super kaartje Marlieke! Mooi gedaan!
Liefs
Christine

Yvonne van Bruggen zei

Vandaag van mij even een zelfde berichtje voor iedereen... Om te laten weten dat ik in ieder geval even langs ben geweest om je kaart te bewonderen! Super leuk dat je (weer) meedoet dit jaar!! Of het nou éénmalig of het hele jaar is, ik vind het echt heel leuk dat er weer zoveel enthousiasme is!! Dankjewel!!
Kerst-groetjes, Yvonne

Miriam Cooijmans zei

Mooi kaartje weer Marlieke!

femmoltje zei

wat een leuk kaartje..
Ik dacht die is leuk bezig geweest met washitape maar het is gewoon een super mooie stempel...
echt prachtig

Cornelie zei

Wat een gave kaart zeg! Mooi gedaan!
Nu zou ik misschien nog wel een aantal kerstkaarten kunnen maken...maar als het dan strak voorjaar wordt, ben ik meestal niet meer zo in de stemming!

De hobby droom zei

Prachtig kaartje zeg! Heerlijk zo CAS :) wij waren ook van plan om mee te gaan doen.. maar uh... wij zijn het de eerste keer al vergeten! Gaat goed pff hihi.

Wij wensen jou een fijn weekend toe!
Lieve groetjes