donderdag 13 februari 2014

Donderdag = Kerstkaartendag, week 7

Het gaat lekker met mijn Kerstkaartjes voor Yvonne's 52 weeks of Christmas. Week 7 alweer. Ik heb weer lekker veel materialen van Stampin' Up op mijn kaartje gebruikt:


Dessinpapier en Kerstbalstempel zijn van SU. De kerstbal heb ik met zilverkleurig embossingpoeder gemaakt, net als het sentiment (KaiserCraft). Ook heb ik zilverkleurig dik papier gebruikt om te matten. Het dessinpapier bevat ook zilverkleurige streepjes. Door alle blingbling was het maken van een goede foto een beetje lastig. De kerstbal is opgehangen aan een stukje lint van SU. Met dat zelfde lint heb ik het stukje papier waarop het sentimentje zit ook gemat. 

Bedankt weer voor jullie reacties. Ze zijn altijd zo leuk om te lezen! Leuk dat het werk waar ik zelf zoveel plezier aan beleef, ook door anderen gewaardeerd wordt. 

7 opmerkingen:

Miranda Mols zei

Een heel Kerstig kaartje. Mooi met dat zilver. Is het bij jou ook zo rustig op het blog? Mijn bezoekersaantallen zijn gehalveerd. O, Nu valt me in dat ik de mijne ook moet plaatsen. zoef....doei....

Diny zei

Wat een prachtige kerstkaart Marlieke!
De kleurtjes zijn perfect en ook de kerstbal heb je prachtig bewerkt.

Groetjes Diny

Gerrina zei

Mooi zo bij elkaar! En voor kerst is deze bling nog aardig weinig.... Leuk idee om lint te gebruiken als mat! Fijn weekend, Gerrina

Maia zei

Prachtig en stijlvol zijn de eerste twee woorden die in me op komen als ik deze prachtige kaart zie!
Zo knap gemaakt met de stamping up spullen hele maal jouw stijltje!
Het maandoverzicht mocht er ook weer zijn!
Zo zie je hoe snel de maand ook weer om is he, we zitten al weer bijna op de helft.
Fijne zondag!
Lieve groet Maia

petra tesselaar zei

inderdaad een hele mooie stijlvolle kaart, ik heb een hele nieuwe blog moeten maken moest google chrome nemen anders kon ik niets meer met mijn blog, pffffffffff helemaal opnieuw beginnen maar ok!!

Scrap en Kaartenfun zei

Zo Marieke leuk om weer eens bij jouw langs te bloggen. Op jouw blog kan ik inspiratie opdoen, omdat ik natuurlijk ook met Stampin-Up materialen koopt.
Je kerstkaartjes is echt heel leuk geworden en bekend papier. Zag al een hartjes kaart die ik heel leuk vind. Nog een kerstkaart met een bal achter de tekst. Ga het allemaal eens bekijken. Ik weer in de lucht en mocht je vragen hebben over mijn kaarten hoor ik het wel van je. Met dochtertje ( was toch zo ) alles oké. Alweer 3 denk ik ??? Gezellige lieve groetjes Lida

Scrap en Kaartenfun zei

Ken dat probleem. Ik kan niet meer bloggen en plaatsen. Dank zij een student aan huis is het opgelost. Succes!!