dinsdag 13 mei 2014

Layout: puzzelen


Ondanks dat we nu in een tijdelijke woning zitten, ik zwanger ben en mijn buik echt al heeeeel dik is, ik weinig scrapmateriaal meegenomen heb, wij zonder internet zitten en ik het ook nog een superdruk heb, is het me gelukt om weer eens een layout te maken en hier te plaatsen. Hij is gemaakt op wit cardstock, en zo te zien is de witte vierkante basis slecht zichtbaar.

Ik heb gewerkt met dessinpapier in de kleuren die ook in de foto zitten. Alle DP is van Stampin Up. En het gegolfde randje in de blauwe strookjes, zie je ook weer terug als gegolfd randje op de puzzel op de foto.Hier ook nog een detailfoto. Ik heb achter de foto's en achter het dessinpapier spetters gestempeld (set Gorgeous Grunge van Stampin Up). Moeilijk zichtbaar maar ze zitten er echt en voegen echt iets toe aan de layout! Verder is de layout afgewerkt met een titel (gemaakt met stansjes van MemoryBox) en plakparels. 

Ik bekijk jullie blogs als ik 'extern' ben nog steeds hoor! Maar helaas lukt het me dan niet om ook nog reacties achter te laten. Zo heb ik echt wel gelezen Yvonne dat je bent gestopt met de 52 weeks Christmas! Jammer maar begrijpelijk. En Maia; jij nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

24 mei ben ik terug met een inspiratiekaart én tag voor een nieuwe challenge bij CFC. Komen jullie dan ook weer even kijken?

6 opmerkingen:

Diny zei

ach....wat leuk gedaan!
En dat terwijl je het zo druk hebt!
Sterkte met alles.

Groetjes Diny

Maia zei

Jee wat knap dat je tussen alle drukte door nog zo'n leuke layout gemaakt hebt!
Leuk het randje van de puzzel dat je weer terug laat komen!
Schattige foto van vader en dochter!
Succes met alles en doe het rustig aan he!
Lief dat je aan mijn verjaardag dacht, dank je!
Fijne week
Liefs Maia

MadeByMaly zei

Wat een leuke layout Marlieke...heel veel sucees met alles!

ScrapLouise zei

Hij is echt super leuk Mariek, wat een enige foto's van papa en zijn dochter!.

Succes!!!!

gr.LOuise

Romy zei

Wat een onwijs lieve foto's en een superleuke lay-out! Heel moi vormgegeven!

Brenda zei

wat een leuke LO! En superlieve foto's!!
Succes met alle drukte!
Groetjes,Brenda