zaterdag 7 maart 2015

Kaartje in Wit en 1 andere kleur

Goedemorgen. Er is weer een nieuwe challenge gestart bij Utopia Challenge en dit is mijn DT bijdrage:


(klik op de foto voor een vergroting)

Ziet er simpel uit he?
Maar het was stiekem toch best (weer) veel werk. Ik dacht tijdens het slaapje van de kinderen ' even vlug'  een voorbeeldkaart te maken, maar dat lukte dus niet. Er zit namelijk nogal wat meetwerk in deze kaart om alle gaatjes recht en op evenveel afstand van elkaar gemaakt te krijgen. Ik heb gebruik gemaakt van de 1" cirkelpons van Stampin'Up voor de grote cirkel en van de BigBite voor alle kleine rondjes.

De stempels in de grote cirkel komen uit de set A Fitting Occasion van Stampin'Up. Een set met heel veel leuke, kleine stempeltjes en daarbij ook leuke sentimentjes (teksten). Het leuke hiervan is dat de sentimentjes precies rondom de afbeeldingen plaatsen. Gebruik hiervoor eventueel de stamp-a-ma-jig. Ook zijn er bijpassende ponsen verkrijgbaar bij deze set. Helemaal leuk dus!


De naam maakte ik met letterstickertjes.

Doen jullie ook gezellig mee met onze nieuwe uitdaging?

LET OP: aan het einde van deze maand stopt de waanzinnige Sale-a-Bration periode van Stampin' Up!. Dus vanaf dan geen gratis cadeaus meer bij bestellingen vanaf € 60.  Wil je nog gebruik maken van deze leuke actie, aarzel dan niet langer en geef je bestelling aan mij door.

Ook instappen als demonstratrice is tijdens deze periode nog extra aantrekkelijk. Meer weten? Mail me vrijblijvend voor meer informatie. De keuze om het wel of niet te doen ligt uiteindelijk geheel bij jezelf. Maar ik heb er tot nu toe nog geen moment spijt van gehad, ondanks alle twijfels die ik vooraf had. Deel je eventuele twijfels met me en ik neem ze bij je weg.

Ik wens jullie een fijne zaterdag!

12 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke uitdaging en wat een mooie voorbeeldkaart heb je gemaakt, Marlieke. Geloof graag dat er heel wat meetwerk aan te pas gekomen is. Maar het resultaat is echt gaaf!

Sandra zei

Mooi!

Gina zei

Ik vind de kaart schitterend! Groetjes, Gina

Sientje zei

Wauw mooi! Lekker strak, lekker CAS.

Stempel er op los by Ilse zei

Heel erg leuk Marlieke
Liefs van Ilse

Gerrina zei

Helemaal gaaf deze kaart! (Hou van grafische designs en dit is een gave!) Fijne zondag verder!

Diny zei

Wat MOOI Marlieke...mooi kleurtje komt er uit gepiept!

Groetjes Diny

Johanna zei

tsja...ik vind recht sowieso een uitdaging! Heel knap gemaakt zeg! En dat scrappen in een slaapje, altijd een te kort slaapje ;-)

Klaske zei

prachtige kaart Marlieke! leuke uitdaging ook... even kijken of ik ergens tijd vandaan kan vissen ;-)

Stella zei

Wow; wat een beauty. Ik hou van deze strakke stijl. Gaaf!

Karen Dunbrook zei

very clever card...looks grat...

Mieke zei

Super mooie kaart!