zondag 26 juli 2015

Unieke kans op unieke stempelset en Een envelop op maat

Goedemorgen, deze keer een heel snel projectje om te laten zien, maar eerst wil ik het volgende onder jullie aandacht brengen:

Je maakt namelijk kans op deze unieke stempelset, niet in Nederland, zelfs niet in Europa verkrijgbaar:Wat je ervoor moet doen? Stap op 1 augustus in als demonstratrice door je aan te melden via de link in mijn sidebar en schaf het starterspakket t.w.v. €175,- aan voor maar €129,-. Behoor jij tot de eerste 20 nieuwe demonstrators deze dag, dan ontvang je deze leuke stempelset ook nog gratis! Het enige wat je moet doen om demo te blijven, is je kwartaalomzet halen. Haal je die niet, dan vervalt je demoschap. Je hoeft niks terug te betalen of wat dan ook. En natuurlijk geniet je van alle tijd dat je demo bent, van alle voordelen die demo's hebben, zoals o.a. flinke korting op de aanschaf van je eigen producten. Wil je eerst meer info? Mail me vrijblijvend en ik vertel je er graag alles over. Ik verwelkom je graag in mijn team om samen mooie Stampin Adventures aan te gaan...

Dan mijn snelle projectje voor vandaag:
Vorige week vrijdag hadden we de laatste schooldag (ik werk in het basisonderwijs). Zoals de laatste jaren haast bijna een trend geworden is, moesten we (vanwege krimp) ook nu weer afscheid nemen van een flink aantal collega's. Elk jaar proberen we als team een beetje leuk uit te pakken voor onze vertrekkende collega's. Zo krijgt iedere vertrekkende collega een themamand die bij hem / haar past met daarin van ieder teamlid een kleinigheidje bij dat thema. Ook krijgen de collega's altijd een waardebon naar keuze. De meeste bedrijven pakken zo'n bon vaak zelf ook nog wel een beetje leuk in, maar helaas kregen we bij de bon voor 1 collega een gewone saaie, witte envelop. Gelukkig weten mijn collega's tegenwoordig wel dat ze mij "moeten" vragen om daar iets aan te doen.

En zo kwam het dat ik op de valreep nog een envelop op maat mocht maken. Op maat, omdat de bon in de afmeting van een half A4-tje (A5) was. Op maat ook, omdat het ook nog eens voor een man was. Gelukkig is dat met het envelope-punchboard van Stampin' Up! en een leuk dessinpapiertje allemaal geen probleem, dus had ik in een handomdraai deze dubbelzijdig gekleurde envelop klaar.
Ik heb er verder bewust geen stempels of andere tierelantijntjes meer aan toegevoegd. Ik heb het dessinpapier lekker zijn werk laten doen.

Wil jij ook zo'n leuk envelop-punchboard hebben? Hij kost maar € 23,- en je kunt hem bij mij bestellen. Je kunt er werkelijk alle maten enveloppen mee maken, ook vierkant. Kind kan de was doen! Zelfs als je helemaal niet creatief aangelegd bent. En kom je er onverhoopt toch niet uit? (Wat ik me niet voor kan stellen overigens). Dan help ik je graag kosteloos op weg om met je punchboard te (leren) werken. Ik garandeer je dat je er veel plezier van zult hebben! Ben je van plan er ook (veel) A5-enveloppen mee te maken? Dan adviseer ik je wel om er ook meteen papier in de afmeting 30x30 cm bij te bestellen.

Tot zo ver mijn berichtje over dit snelle projectje. Tot gauw maar weer!

1 opmerking:

Renate zei

De envelope-punch-board is echt een uitkomst.
Ik maak vaak kaartjes waarbij er wel eens iets over de rand wil steken, en dan heb je binnen no-time een passende envelop gemaakt. Ik kan het echt iedereen aanraden.

-xies- Renate.