zondag 16 augustus 2015

Layout: You & Me

Wat ben ik blij dat er de laatste tijd weer layouts uit mijn handen komen. Dit is toch wat ik het allerliefste doe en nu lukt het gewoon ook weer. Heerlijk! Vandaag kan ik er weer één laten zien:



Ik begon met het maken van een frame voor de foto. Dit deed ik (wederom) met een ProjectLife kaartje uit de set Love Story. Het frame plakte ik met Stampin' Dimensionals over de foto. Met de File Tabs Edgelits Dies maakte ik uit geel dessinpapier tabjes links en rechts van de foto. Met behulp van een stempel uit de stempelset Stamp a Bag, stempelde ik de zwarte strepen. Boven en onder de gestempelde strepen, plakte ik stroken washitape. De rode washitape is nog uit de vorige catalogus, de gele washitape komt uit het setje Cherry on Top. Een leuk knoopje (blz. 161 catalogus) met wat bakerstwine erdoor geknoopt in de hoek van het fotoframe. Voor de titel gebruikte ik de leuke letters uit de set Layered Letters Alphabet in de kleuren Smoky Slate en Memento Black. Ik werkte de layout verder af met nog meer knoopjes met twine erdoor, wat lijnen in de hoeken en met Rhinestones. En heb je ook die kleine schattige bloemetjes- en hartjesstempeltjes, ook uit de set Stamp a Bag, gezien?



5 opmerkingen:

Diny zei

Wat een prachtige LO heb je gemaakt Marlieke....en wat een schatje is het toch he....prachtige foto!
Groetjes Diny

Romy zei

Wat een onwijs lief en mooi lootje! Prachtige zachte kleuren!

Gerrina zei

Wat een mooie weer! Kan wel merken dat je vakantie hebt... Ik weet iet hoe lang jij last had van je rug, maar ik heb dat nu al 4 weken en pas nu begint 't iets te minderen. Toch maf hoe jou dat ook gebeurt is, terwijl jij waarschijnlijk net als ik wel beter weet hoe je moet tillen :) Geniet nog van de vakantie en als je tijd hebt, laat het maar weten! Groetjes, Gerrina

Johanna zei

Super dat je weer zoveel layouts maakt! Ze zijn mooi clean! Ik vind de kleurencombi ook top!

MadeByMaly zei

Mooi! En fijn dat je weer aan het scrappen bent. Ik merk dat ik ook steeds vaker in mijn scrapspullen zit te rommelen.