zondag 29 mei 2016

Good bye - Six Sided Sampler

Het is bijna 1 juni en dat betekent dat we dan kunnen gaan genieten van de nieuwe catalogus van Stampin' up!  Ik heb er zin in, maar... het doet ook een beetje pijn. De stempelset Six Sided Sampler met bijbehorende hexagon punch komen namelijk niet terug in de nieuwe catalogus. Ik denk dat dat toch wel een van mijn meest gebruikte sets is en eigenlijk ben ik er ook nog lang niet mee uitgespeeld.

Ook deze keer heb ik weer dankbaar gebruik gemaakt van die mooie set en pons:



Je ziet de (halve) hexagons wel zitten overal.
Het hartje zit verstopt in de uilenpons en kwam op deze layout mooi van pas.

Het gestreepte basisvel komt uit het pak dessinpapier It's my Party en heeft de kleur Crushed Curry. Straks in de nieuwe catalogus is dit papier in vele andere kleuren te krijgen in verschillende Designer Series Paper Stacks, samen met papier in allerlei andere leuke motiefjes. De strook papier onder de twee foto's rechts heeft de kleur Tip Top Taupe.

Om de juiste kleur blauw (passend bij de kleding die ik op de foto draag) te krijgen, heb ik een beetje vals gespeeld; eerst inkte ik mijn stempel in met de kleur Night of Navy. Daarna stempelde ik heel licht af op een kladblaadje en vervolgens inkte ik de stempel zonder deze schoon te maken in met de kleur Pacific Point. Daarme kreeg ik een kleur blauw die heel dicht bij de kleur van mijn kleding kwam.

Titels op mijn layout is iets wat ik toch altijd lastig vind. Ik vind ze er absoluut op horen, maar om een treffende titel te vinden of te bedenken vind ik moeilijk! Na uitvoerig al mijn stempelset bekeken te hebben, vond ik deze woorden wel mooi op deze layout. (En al is het Engels soms echt veel mooier, liever zou ik Nederlandse tekstsen gebruiken. De albums gaan later ook naar de kinderen en we voeden hen Nederlandstalig op).



De tekst 'Grateful' komt uit de stempelset Acorny Thank You en drukte ik met Witte Craft inkt af op donker cardstock.

Ik ben bijzonder tevreden over deze layout. Zo fijn als iets een keer helemaal wordt zoals je vooraf bedacht had :-)

Wisten jullie trouwens dat ik sinds kort ook een aparte facebookpagina heb voor mijn creaties, workshops en Stampin' up! acties? Neem gerust eens een kijkje en like om op de hoogte te blijven!
http://www.facebook.com/StampinAdventures

6 opmerkingen:

Rosina zei

Heeeel mooi deze layout marlieke....zo eenprachtige foto's erop...weer heel leuk om zo te bewaren als herinnering

groetjes Rosina

Romy zei

Prachtige en lekker zonnige lay-out! Mooi zoals je de verschillende foto's erop hebt verwerkt!

Sarah zei

Mooi! Heel leuke herinneringen voor later. Hexagonset ook mijn favoriet.
Ik ga je op fb volgen.
Xxx

Sarah zei

Mooi! Leuke herinneringen.
Hexagonset is top!
Xx

Sarah zei

Oeps... ik dacht dat de eerste niet verzonden was!!

Marlieke zei

haha, dat had ik laatst bij jou ook :-)
Ligt vast niet aan ons maar aan blogger ;-)