maandag 3 oktober 2016

Perfect Match?!

Toen afgelopen juni de nieuwe jaarcatalogus van Stampin' Up! verscheen, wist ik meteen welke set ik zeker wilde hebben, namelijk Jar of Love. Tot nu toe had ik daar nog niks mee gemaakt, maar daar is verandering in gekomen.

Tijdens het boodschappen doen, stond ik voor het snoepvak. En ik zag daar Tikkels liggen en dacht meteen: dat is de kleur Sweet Sugarplum! En samen met de zwarte Tikkels, was dat een hele mooie kleurencombinatie. Ik nam een zakje mee en maakte er onderstaande verpakkingen mee n.a.v. deze YouTube-video:


Bezoekers van mijn stand op de creatieve markt in Gerwen gisteren, hebben deze creatie ook in het echt kunnen bewonderen. En de paarse Tikkels zijn dus inderdaad precies de kleur Sweet Sugarplum, zoals ik in de supermarkt al dacht! The Perfect Match dus!


Ik heb dus gebruik gemaakt van de stempelset Jar of Love, met bijpassende framelits Everyday Jars. De kleur Sweet Sugarplum had ik ook al genoemd. Verder gebruikte ik Whisper White cardstock, Bakers' Twine Basic Black, Gluedots om het strikje vast te zetten en Stampin' Dimensionals om het dekseltje verhoogd op te plakken. De Tikkels zitten in de nieuwe Cellophane Bags. Op de strikjes plakte ik nog een strass-steentje. Want een project zonder strass-steentjes....dat gebeurt bij mij maar zelden ;-)


Eerlijk is eerlijk; ik was (en ben) zelf wel erg blij met het resultaat. Leuk om te doen, niet te moeilijk en het ziet er leuk (en lekker) uit. Toch?
Daarna kreeg ik de smaak (letterlijk en figuurlijk, haha, want tijdens het maken verdwenen er ook echt wel wat Tikkels in mijn mond) te pakken. Ik kocht een pak gemixte Tikkels met nog meer kleuren. En wat denk je??? Ook deze matchten perfect met de kleuren inkt uit mijn inkttoren:
3 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er super gaaf uit, Marlieke. Erg leuke (en lekkere ;o) weggevertjes heb je zo gemaakt.

Romy zei

Oh wat een leuk idee! Ze zijn superleuk geworden!

Gerrina zei

Alles zag er super verzorgd uit en mooi uitgestald! Fijn om je de hele markt te zien en lekker tussendoor te babbelen! Het was een gezellige markt en veel drukker dan vorig jaar! Groetjes, Gerrina