vrijdag 11 november 2016

Scrapbooklayout met ProjectLife kaartjes

Ondanks dat ik vaker kaartjes en kleine projectjes laat zien, is het liefste wat ik doe toch eigenlijk nog steeds wel layouts maken. Maar dat kost mij nou eenmaal vaak wat meer tijd, dus begin ik er minder snel aan met dat beetje tijd wat ik heb.

Maar...het is weer gelukt! Een variant van gewoon scrapbooking en ProjectLife. In deze blogpost (klik) liet ik ook al eens zo'n variant zien.Ik maakte deze layout met behulp van de ProjectLife kaartjes uit de set Good Vibes van Stampin' Up! En dan is een layout ineens zo klaar. De kaartjes vormen mijn basis en ik heb er de schoolfoto's van Femke van dit schooljaar op verwerkt.

De spetters zijn gemaakt met een stempel uit de set Swirly bird, in de kleur Night of Navy.
De titel is gestempeld met het Brushwork Alphabet in de kleur Mint Macaron. Het fototoestel vond ik wel toepasselijk op deze layout en komt uit de Pun Intended stempelset. De spetters zijn afkomstig uit de Swirly Bird set.  Alles natuurlijk van Stampin' Up! De smiley's en de sentimentenstempels Say Cheese komen uit eigen voorraad.Ik ga gauw weer verder aan een volgende layout. Denk dat ik de smaak weer te pakken heb. En oh ja...ik wil dit weekend eigenlijk ook een pepernotenkrans maken. Hopelijk een leuke variant op mijn ballonnenkrans... Druk druk druk dus ;-)

Challenge:
CASology

PS: via mijn facebookpagina stampinadventures komen heel wat Stampin' Up! sets in de verkoop op korte termijn. Kom ook even kijken als je interesse hebt (en likken zou ik ook fijn vinden ;-) )
5 opmerkingen:

Jacquie Southas zei

Love your take on TEAM! Thanks for sharing with us at CASology this week!

Romy zei

Hij is superleuk geworden! Wat een mooie, strakke vormgeving!

Unknown zei

A beautiful, bold layout for 'team'! Beautifully done! Thanks so much for joining us at CASology this week, Marlieke!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik heb voor jou nog een leuk scrappakket liggen. Volgens mij wel in jouw smaak... Leuk dit!

Marlieke zei

ben benieuwd...