zaterdag 14 oktober 2017

Verjaardagskaartjes heb je nooit genoeg

Het is even iets stiller hier. Maar dat heeft een leuke reden, want ik ben op creatief gebied met iets heel leuks bezig wat even mijn tijd nodig heeft. Vanaf half november kun je hier wel met regelmaat nieuwe kaartjes, layouts en projecten van mij vinden. Tot die tijd laat ik je wat kaartjes zien die ik nog heb liggen of soms even tussendoor maak.

Vandaag een snel en leuk CAS-kaartje voor een verjaardag. Want verjaardagskaartjes kunnen we altijd wel gebruiken, toch?


Het dessinpapier komt uit een pak wat in de najaarscatalogus staat. De producten uit de najaarscatalogus zijn ook prima te gebruiken voor niet herfst-, kerst- of halloween creaties. De grote Happy Birthday stempel staat in de jaarcatalogus en is heel fijn om snelle maar leuke kaartjes mee te maken.


5 opmerkingen:

Je@net zei

Altijd handig om wat kaartjes op voorraad te hebben. En deze is wel erg leuk, Marlieke!

Rosina zei

Leuk verjaardagskaartje Marliek...super leuk die grote tekststempel erop..

groetjes Rosina

Stampin with Liz Design zei

Je snelle kaartje is erg leuk geworden! Hihi, snel hoeft zeker niet verkeerd te zijn! Ben benieuwd naar de projecten waar je mee bezig bent!

Diny zei

eenvoudig.....maar zo leuk Marlieke!
Groetjes Diny

Sarah zei

Mooi! Ik ben benieuwd....
Bedankt voor je leuke reactie.
Ja, het is echt toffe tape, gevonden in een winkeltje in de straat die van alles verkoopt: juweeltjes, brooddozen, zakjes,... en toevallig vrolijke tape aan vermindering, die moest ik hebben!!