woensdag 3 januari 2018

Layout 1: Genietmomentje

Mijn creatieve voornemen van 2017 is gelukt; meer scapbook layouts maken, met een minimum van 1 per maand. Dat ga ik dit jaar ook weer proberen en hopelijk zelfs verder uitbreiden.

Vandaag een layout die ik nog in 2017 gemaakt had, maar hier nog niet had laten zien:


Het papier wat je ziet, is te vinden in de nieuwe Spring-Summer Catalogus, die vandaag online gekomen is. Klik HIER om de prachtige catalogus te bekijken.

De komende tijd zal ik hier en op mijn facebookpagina nog veel meer creaties met nieuwe producten laten zien.

Wist je trouwens dat de Sale-A-Bration (SAB) ook losgebarsten is? Dit betekent dat je tot en met eind maart kunt sparen voor GRATIS cadeaus! Voor elke €60 die je besteedt, zoek je al 1 cadeau uit. En er zit ook een Nederlandstalige stempelset tussen. Deze kun je GRATIS mee bestellen bij een bestelling van €120.


Over Nederlandstalige stempelset gesproken: ik heb de pagina met actuele Nederlandstalige stempelsets bijgewerkt. Klik HIER om die pagina te bekijken.

De eerste mailtjes van mensen die deze week mee willen bestellen, zijn al binnen. Wil jij deze week ook nog meedoen? Geef je bestelling dan uiterlijk donderdagmiddag 4 januari 14:00uur aan mij door. 

Product List


4 opmerkingen:

Je@net zei

Overduidelijk een geniet momentje, Marlieke. En wat een super mooie lo heb je met deze foto's gemaakt!

Gina zei

Heel mooi met de dotjesrand. prachtige grote letters ook ! En een schat van een kindje :) Groetjes, Gina

Stampin with Liz Design zei

Ontzettend mooi geworden! Ik moet ook meer met mijn foto's gaan doen. Een kaart werkt vaak gewoon zo lekker snel, haha, maar te zonde om niet te doen, het is wel altijd erg leuk!

Cynthia van der Wilk zei

Wat goed van je zeg. Ik moet ook echt wat meer layouts maken. De enige die ik nu maak zijn voor Cards&Scrap. Terwijl ik in het verleden rond de 250 layouts per jaar maakte. Deze is erg leuk hoor.