woensdag 27 mei 2009

De laatste voor vandaag

Ook de derde kaart die vandaag af moest zijn, is nu af. Helaas zijn de stempelafdrukjes niet helemaal goed gelukt, maar daar was niks meer aan te doen. Soms zijn de dingen zoals ze zijn. Ik ga de kaarten nu op de post doen. Als het goed is, zijn ze dan morgen bij de ontvangers.

8 opmerkingen:

Romy zei

Zo, jij bent flink bezig geweest. Wat een leuke kaartjes allemaal! Hele mooie vrolijke kleurtjes. En ik vind het ook een leuk effect geven dat je een paar bloemen van het geëmbossde achtergrondje een andere kleur hebt gegeven.

Lean zei

Dat kan soms gebeuren met stempels maar je kaartje is er zeker niet minder om.Nestabilities[wat een woord]vind ik ook leuk zo als jij ze gebruikt hebt.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Je heb hard gewerkt om deze schitterende kaarten voor de blije ontvangers te maken, Marlieke. Stempelen blijft spannend. Vooral wanneer je het rechtstreeks doet. Maar mislukte stempelafdrukjes kun je ook camoufleren, hoor.
Soms plaats ik een prima flower over het mislukte gedeelte. Want weggooien kan altijd nog.

Romy zei

Er staat een award voor je op mijn blog:) En wel hier: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/05/award.html

Lischa zei

wat een lief kaartje ,leuk zo ook met die kleuren.
Bedankt voor de award ,natuurlijk stel ik dat op prijs:-)dankjewel

Janny zei

leuke blog heb je..er staan verschillende soorten scrapdingen te bewonderen...bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!

Ilonka zei

Wat een leuke kaart Eigenlijk heel simpel maar sijlvol met prachtige kleuren. Je hebt mooie dingen. Ik heb me gelijk bij je aangemeld als volger.

Groetjes Ilonka

Janny zei

wat een superleuke kaart! erg stijlvol!