maandag 11 mei 2009

Stempelboekje

Ik vind het wel belangrijk dat mijn scrapspulletjes netjes opgeruimd en praktisch opgeborgen zijn. Zoals je een tijd terug al in mijn slideshow hebt kunnen zien, heb ik daar (met de hulp van mijn moeder) een systeem voor kunnen bedenken waar ik erg tevreden mee ben. Nu liep ik alleen nog tegen het feit aan dat ik soms even niet weet wat ik precies wil gaan maken of hoe ik een kaart of lay-out af wil werken. Stempels kunnen dan uitkomst bieden, maar om nou elke keer in die bak stempels te moeten graaien en zoeken....dat was het toch ook niet. Dus ook daar heb ik iets op bedacht, namelijk dit stempelboekje. In een klein, maar handig boekje, staan alle stempels die ik heb, een keer afgedrukt. Ik kan er snel doorheen bladeren en op die manier snel een keuze maken welke stempel ik wil gebruiken.

3 opmerkingen:

Romy zei

Dat is nog eens een goed idee! Zo weet je altijd welke stempels je hebt. Ik heb ze zelf op een grote hoop in een doos. En soms treed dan mijn luiheid op, en heb ik even geen zin om in de berg te gaan zoeekn, haha. Dus wie weet dat zo'n boekje ook voor mij een uitkomst zou bieden. Ik denk dat ik er ook mee aan de slag ga:)

Lean zei

Slim bedacht .Ik herken het probleem.Mijn stempels zitten in een klein laatje en stiekem verdwijnt er weleens wat aan de achter kant[en dan ligt het op de bodum haha]dat is ook zoeken.
Groetjes,Lean

Anneke (An) Wijers zei

Wat een leuk idee, het ziet er goed uit.
Ik ben alleen bang dat mijn stempels er niet in zouden passen...