maandag 3 augustus 2009

Bedankt Odetta!

Kijk nou toch eens wat voor leuks ik van Odetta toegestuurd kreeg: een prachtig kaartje en prachtige stempelafdrukjes. Allemaal al helemaal klaar voor gebruik. En wat een details! De bloemetjes en de vlindertjes op het lantaarntje op de kaart zijn bijvoorbeeld aangestipt met paperglaze. En de bloemetjes in de haren van het Japanse meisje met de rode kimono aan, zijn van kleine parelsteentjes. Zo mooi! Bekijk ook de blog van Odetta eens, die is meer dan de moeite waard! Ik vind het erg leuk Odetta, super bedankt! Om Odetta te bedanken, heb ik dit kaartje voor haar gemaakt en zojuist op de post gedaan: Dit is de achterkant van het kaartje: Het papier voor dit kaartje is uit de Alissa-lijn van Bo Bunny.

10 opmerkingen:

Ilonka zei

Wat een lief stempeltje en wat een prachtige kaart. En wat is het toch mooi papier van Bo Bunny. En erg leuk gedaan zo met het lint erdoor heen.

Groetjes Ilonka

Marley zei

Wat leuk dat je dat hebt gekregen, leuk stempeltje is dat hoor.. Je hebt ook een erg mooie bedank kaart gemaakt! Super..
Liefs, Marley

Romy zei

Die stempelafdrukjes zijn leuk zeg. En ook al zo mooi afgewerkt! Ik vind je bedankkaartje ook super.

Lean zei

AAA jij bent weer lekker verwend,maar je hebt er een mooie kaart voor terug gestuurd.Wel lachen ik had van middag die vlinder nog in mijn hand,maar heb alleen een zakje bling bling mee genomen.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Graag gedaan :)!!! Ik verheug me enorm op jouw bedankkaart! Super!

Groetjes, Odetta

Janny zei

oooh dat ziet er prachtig uit wat je hebt gekregen! jouw bedankkaartje is ook suuupers!

chantal zei

Alles is even mooi!
Het is toch leuk dat je wat aan mekaar kan geven.
Het lint er zo door getrokken vindt ik mooi.
grts Chantal

Corry zei

Een mooie kaart heb je gemaakt.
Mooie zachte kleurtjes en de afdrukjes die je gekregen hebt zijn erg leuk.
Groetjes Corry

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel hartelijk bedankt voor je waanzinnig mooie kaart! In het echt is deze nog 100x mooier dan op de foto. Volgens mij ben je een echte tovenares met een snijmesje, iets wat ik absoluut niet kan!

Lieve groetjes uit Venlo,

Odetta

Lean zei

Hoi er staat een verassing op mijn blog voor je.