zondag 30 augustus 2009

Jouw veilige haven

Eindelijk is hier dan een lay-out over ons "nieuwe" vogeltje; Kiwi. Ik wilde al zo lang een lay-out over Kiwi maken, maar het was er nog niet van gekomen. De letters van de titel zijn Invisibles van Heidi Swapp! Deze letters zijn zo leuk om mee te werken! Ze zijn wit, maar door er met inkt, verf of stift over heen te gaan, kun je ze in de kleur maken die bij je lay-out past, bovendien blijven er na het kleuren witte dots achter. Deze keer heb ik de letters gekleurd met de copic's. De journaling heb ik geschreven met met een soufflépen in bijpassende kleur. Deze pennen zijn eigenlijk niet geschikt om kleine letters mee te schrijven, omdat het een vrij brede inktlijn is. Ik heb overwogen om de witte opac-pen te gebruiken, en ondanks dat er wel wit in de lay-out zit, was het gebruik van een witte pen te wit. Al met al is het me toch best aardig gelukt om netjes te schrijven met de soufflépen. Overige materialen: - Bazzill dotted swiss cardstock (basis, mat en journalingcard) - papier van Chatterbox - Foyer Stripes. Dit heb ik in zigzagrepen gesneden m.b.v. een scheurliniaal van Make Me! - papier van My minds eye - Bloom & Grow - Grow checking out, aan de randjes bewerkt met groene Colorbox Cat's eye - half pearls van Basic Grey

7 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, wat een prachtige layout. Ik vind de kleuren heel mooi, past perfect bij de kleuren van Kiwi. En ook de pareltjes zo om en om staan prachtig. Heel mooi gedaan!

Lean zei

A wat lief van jullie zijn eigen speeltuin en de lo is gaaf geworden en heel mooi van kleur.Past precies bij Kiwi zijn jas..
gr,Lean

Ilse zei

Heel heel mooi, de kleuren zijn om van te snoepen .

Ilonka zei

Wauwie wat mooi heel apart.


Groetjes Ilonka

Corry zei

Hoi Marlieke
Een hele mooie L.O
Mooie kleuren.
En de speelplaats voor kiwi is echt supers.
Hugs Corry

Janny zei

ooooh wat een leuke LO en leuke naam....onze poes heet ook Kiwi...die naam had ze al toen we haar uit het asiel haalden.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Sorry Marlieke, deze had ik per ongeluk overgeslagen! Wat een geweldig mooie lay-out van Kiwi. Het voordeel met zulke mooie vogeltjes dat het er meteen zo vrolijk en kleurijk uitziet. Het lijkt wel een padvinderstoestel, maar wat geniaal van je gevonden, Marlieke. Super idee!
Groetjes, Odetta