dinsdag 26 oktober 2010

Snorkelen

Eindelijk heb ik weer eens een layout af. Vorig jaar zijn Maarten en ik op vakantie geweest naar Gran-Canaria en daar zijn we o.a. wezen snorkelen. Ik houd helemaal niet van vissen en andere zeedieren, maar oh wat was dit geweldig om te doen! Daar moest natuurlijk een LO van komen. Het is een vrij eenvoudige LO en helemaal een andere stijl dan ik anders altijd doe. Ik weet ook niet of ik er nou tevreden mee moet zijn of niet.
Werkwijze en materialen:
- De basis is een vel papier uit de serie Doodlebug Design
- De foto's zijn ook gemat op designpapier van Doodlebug Design
- Uit hetzelfde designpapier heb ik vierkantjes gesneden (4 grotere en 4 kleinere)
- Uit een dubbele foto heb ik ook weer vierkantjes zand gesneden
- Met een soufflépen heb ik wat randjes om de foto's getekend
- Als laatste is de LO afgewerkt met enkele schelpjes-brads

11 opmerkingen:

Jolanda zei

wees er nu maar gewoon tevreden mee want hij is mooi!!!En blij weer wat van je werk te zien!!Alles goed?Druk met school zeker?
Je L.O is strak,mooi hoor,leuk als je verschillenden stijlen aan kan!!
Fijne avond,Jolanda

chantal zei

Je mag best tevreden zijn. De kleur is mooi en de foto's komen goed tot zijn recht.
Liefs Chantal

Corry zei

Je LO ziet er goed uit.
Net wat Jolanda zei...mooi strak...
Hugs Corry

Lean zei

Mooi hoor en gave foto's heerlijk snorkelen.Je hebt nu natuurlijk herfst vakantie geniet maar lekker..of scrap maar lekker.
groetjes,lean

scraplouise zei

Prachtige strakke LO hoor, leuk gedaan zo met die kleine vierkantjes.

gr.Louise

Romy zei

Hier mag je echt wel heel tevreden mee zijn:) De layout straalt echt strandsfeer uit en ik vind de strakke vormgeving van foto's en papiertjes heel mooi.

scrapeetje zei

keuze van papier en foto's bij lejkaar maken het tot een echt geheel, ik hou hier wel van, dus denk dat het geslaagd is, maar zelf ben je vaak niet tevreden, maar IK vind hem mooi!!!

Claudia zei

Leuk hoor, eens anders dan anders. Het is dan wel wennen, je vindt het zelf vaak niet zo, omdat je snel terug valt in het oude vertrouwde. Ik vind hem gaaf, de kleuren, de foto's, de strakke vlakindeling. Helemaal top!

Groetjes, Claudia

Klaske zei

hey,

ik vind m leuk... hou wel van dat strakke... ok, het is misschien iets anders dan wat in de bladen staat, maar het gaat erom wat je er zelf van vindt! en dit past gewoon perfect bij elkaar!!! mooi in verhouding tot elkaar!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik vind de lay-out heel smaakvol, strak en overzichtelijk! Heel je gevoel over snorkelen staat hierop verwerkt, goed toch!

Lischa zei

leuk marlieke