zaterdag 18 augustus 2012

Project: Fotokubus

Op het moment heb ik inspiratie genoeg. Helaas ontbreekt het me aan tijd om alle ideeën die ik heb in een hoog tempo uit te voeren. Maar...ook in een minder hoog tempo lukt het me uiteindelijk allemaal wel.

Deze keer heb ik een fotokubus gemaakt. Het was geweldig leuk om te doen en ik ben erg tevreden met het resultaat. Deze kubus staat nu bij ons op het dressoir te pronken.Alle zijden van de kubus zijn op bovenstaande foto te bekijken.

De basis is een styropor kubus van 15x15cm Deze heb ik helemaal besprayed met Glimmermist. Dat werkt verrassend goed! Vervolgens heb ik op elke zijde van de kubus een soort mini layoutje gemaakt. Het dessinpapier wat ik heb gebruikt, is allemaal van KaiserCraft. De vlakken dessinpapier achter de foto's heb ik afgerond met een hoekpons. Alle randjes zijn aangezet met Distress-Ink. Op elke mini layout heb ik de Martha Stewart borderpons "Daisy" gebruikt. De foto's heb ik uitgesneden met Nestabilities. Ook heb ik op elke zijde een brad bevestigd en plakparels van KaiserCraft gebruikt. De letters zijn foam Thickers van American Crafts. Aan de bovenkant van de kubus zie je dat ik een taartrandje heb gebruikt waarvan de randjes zijn aangezet met inkt. Verder weer foamthickers, brads en plakpareltjes.Wat ook heel mooi staat, is om de kubus op een draaiplateau op tafel te zetten, zoals te zien op bovenstaande foto.

Ik ben inmiddels ook al begonnen aan een tweede kubus. Deze zal knalroze worden met heel ander soort foto's (wel van Femke...)

Met deze fotokubus doe ik mee met de volgende challenge:

Bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog. Ik zou het heel leuk vinden als jullie weer een reactie achter laten.

15 opmerkingen:

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Nou, als deze niet enig is! Echt helemaal leuk. En wat een lekker snoetje op die foto's. Ja, niet jij he ;-)

Mieke zei

Hier zal je wel even werk mee gehad hebben, maar het resultaat mag er zeker zijn. Wat een prachtige fotokubus is het geworden zeg! Leuke foto's ook.

Je@net zei

Wat is tie leuk geworden, Marlieke! Mooie kleuren heb je gebruikt, joh!

Romy zei

Wauw, hij ziet er schitterend uit! Wat een geweldige manier om deze mooie foto's te laten zien.
Nog bedankt voor je lieve berichtjes op mijn blog! Ik heb het inmiddels helemaal naar mijn zin bij mijn studie. Het was een beetje hectisch begin: twee keer een andere klas, vakken inhalen, een studieadviseur die niet echt op mij vertrouwde... Maar uiteindelijk heb ik mijn propedeuse gehaald en nu kan ik over twee weken aan een heerlijk zorgeloos 2e jaar beginnen:)

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Gaaf gedaan zeg!

Scrapcreaties Mirande zei

Wauw Marlieke,
Wat eeen geweldige creatie. Zo'n leuk idee en je uitvoerig is SCHITTEREND. Heb je de kubus ook helemaal zelf gemaakt of kun je deze kant en klaar kopen. Ik vind het idee zo leuk dat ik er zelf ook helemaal door geinspireerd raak, alleen vind ik het op dit moment te warm om er aan te beginnen. Maar ik ga je leuke idee zeker onthouden. Ik ben erg benieuwd naar je roze versie.
Groetjes Mirande

jannekevanveen zei

wat gaaf!! heel mooi geworden en wat word ze al groot.... ik vind je kubus echt top geworden heel mooi liefs Janneke

Klaske zei

Gave kubus Marlieke, ziet er super uit. die verdient idd een pronkplekje in de kamer...

ben erg benieuwd naar de andere versie

ps. wat een prachtmeid die Femke!

chantal zei

wauw die is knap! Ik ga donderdag naar de beurs. Jij ook?
liefs Chantal

KarinsArtScrap zei

wow wat super gaaf Marlieke.
heel erg mooi gedaan.

groetjes karin

MadeByMaly zei

Wat een geweldig leuk idee Marlieke. En wat mooi gemaakt! Wat zal deze kubus mooi in je kamer staan.

Delia zei

Dat is gewelig mooi Marlieke !

mariska zei

Wat een schitterende foto kubus heb je daar gemaakt meid!
Enne...hier is alles rustig hoor, een lekkere lange "zomer" pauze gehouden. En hoe gaat het met jou?

Liefs mariska

jannekevanveen zei

hoi hoi

Nou geert wilders is niet bij ons in t bedrijf geweest hoor maar in de visafslag waar alles gesorteerd word en dan verkocht word aan de bedrijven ik heb m zelf ook niet in levende lijve gezien haha gr janneke

JOKE zei

Kijk...deze had ik dus ook gemist.... Heel erg leuk gedaan en ik snap dat je hem wilt blijven bekijken!!!
Je vroeg om het gedichtje met de sleutel...geen enkel probleem als je het gebruikt. Het is niet van mezelf en ik weet niet van wie het wel is maar voor privégebruik moet dit kunnen denk ik...
Liefs Joke