zaterdag 28 september 2013

Challenge #28 Crazy for CAS: gebruik Hexagons

Vandaag hebben we weer een nieuwe en leuke challenge voor jullie op het blog van Crazy for CAS, namelijk: gebruik hexagons (zeshoeken) op je creatie. Ik vind hexagons geweldige vormen om te gebruiken en maakte deze layout van toen ons meisje nog maar heel klein was (maar wat vonden we haar toen al groot, haha):Het papier en doily zijn van Stampin'Up. Verder ook nog wat washitape gebruikt en de foto gemat. Ook de journaling in een hexagon geschreven en deze weer op het geheel gelijmd.

Ik ben zelf wel weer erg tevreden over deze layout.
Fijne zaterdag allemaal.

9 opmerkingen:

Romy zei

Wat gaaf zeg, al die achthoeken! Daardoor krijgt de lay-out meteen een hele vrolijke uitstraling. En in combinatie met die lieve foto is het een prachtig plaatje :)

MadeByMaly zei

Heel erg mooi, de hexagons. Ik ben er ook fan van maar heb ze eigenlijk al een tijdje niet meer gebruikt...ik ga er meteen mee aan de slag, bedankt voor de inspiratie!

Jolanda Cuper zei

Prachtig zo met de kleine meid!
Groetjes Jolanda

Sandra zei

Ik vind hem erg mooi vooral de kleurencombinatie met de hexagons en de foto vind ik super. Dat beetje washitape doorbreekt het. Mooie inspiratie!

Miriam Cooijmans zei

Super layout en wat een prachtige kleuren! Echt voor een meisje haha... mooi!!!

mariska zei

Aaaah wat een super leuke layout zeg.
En wat een super lieve foto heb je gebruikt van Femke.

Liefs mariska

Ps thanks voor de tips :D

Maia zei

Erg mooi deze hexagon layout Marlieke!
Wat is Femke hier nog klein en wat een leuke foto!
Ja het gaat snel die veranderingen tot ze een jaar of drie zijn zie je ook zo goed op foto's echt genieten!
Je las het goed inderdaad hoorde ik via een collegaatje dat bevriend is met onze buurtjes dat er een kindje kwam. Wij hadden al wel een vermoeden hoor maar dit zijn inderdaad de eerste buren waarvan we het niet rechtstreeks zelf hoorden ( onze 7 de buren al in 27 jaar tijd) Inmiddels zijn hiernaast al 11 kids geboren...goede brabantse grond zullen we maar zeggen haha.
Dank voor je compliment voor mijn cas stijl kaart hihi.
Fijne week
Liefs Maia

Gerrina zei

Ik vind deze zo gaaf! Hexagons zijn toch apart om te gebruiken en die rand rechts is perfect! Fijne week, groetjes, Gerrina

Gerdine zei

En terecht dat je tevreden bent over de LO! Gaaf gedaan en wat een lief meisje heb je!