zaterdag 7 september 2013

Golfjesweken (4)

Nog één golfjesweek te gaan... :-)
Vandaag ben ik terug met een layout. De golven in de zee zijn duidelijk zichtbaar (toch?). Net als bij mijn layout van vorige week, had ik ook hier een probleem met de scherpte na het bewerken van de foto op de computer.


Alle DT leden van Crazy for CAS mochten voor de huidige challenge een set van CAS-ual Fridays Stamps uitzoeken en gebruiken. Ik had gekozen voor de set Amazeballs en daarvan op mijn DT voorbeeld al stempels gebruikt. Op de layout hierboven heb ik ook weer stempels uit de Amazeballs-set gebruikt, maar dan andere. 

Ik heb de stempel afgedrukt met de kleur Crumb Cake (Stampin'Up) op kraft cardstock. Geeft me dat even een mooi effect zeg. Vervolgens nog wat witte plakpareltjes in de stempelafdruk geplakt en het geheel twee keer gemat. Het was trouwens wel even heel goed passen en meten om de foto's zo gesneden te krijgen, maar het is gelukt. 

Hebben jullie al meegedaan met golfjes-challenge? Het kan nog tot en met aanstaande vrijdag! Dinsdag ben ik er weer met nog een andere golfjes-creatie. 

5 opmerkingen:

Miranda Mols zei

Prachtige layout. Mooi die amazeballs in crumb cake

Romy zei

Hij is echt prachtig! En wat een mooie familiefoto's!

Magali Meiresonne zei

Leuke layout en mooi hoe de foto's zo worden verwerkt.
Dank je wel voor de complimenten over mijn foto's.
Groetjes, Magali.

mariska zei

Wat een super gave layout heb je gemaakt Marlieke.
En wat een leuke foto's heb je gebruikt. Heerlijk zo'n dagje strand.

Liefs mariska

Gerrina zei

Wat een mooie "cleane" LO! Heerlijk hoe hier de golfjes weer letterlijk op de foto´s terug komen! Fijne zondag, Gerrina